Κοπή πίτας των τοπικών φορέων Φοίνικα

Συλλογικό καλωσόρισμα του 2015

Με τη δέουσα τιμή γιορτάστηκε χθες το βράδυ η εκδήλωση για την κοπή της πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ενοριακή Αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Φοίνικα, παρουσία φορέων, συλλόγων , τοπικών και δημοτικών αρχών, του δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού, του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου και του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη.

Η κοινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας υλοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Φοίνικα και την Δημοτική Αρχή, την οποία αποδέχτηκαν εγκάρδια η Ενοριακή Κοινότητα Φοίνικα, ο Σύλλογος Επαγγελματιών του Φοίνικα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Φοίνικας Σύρου” , απόφαση την οποία αγκάλιασε τόσο ο κόσμος όσο και οι αρχές του τόπου. Ειδικότερα, τις πιο θερμές ευχές τους έδωσαν ο πατέρας Πέτρος, πρόεδρος του τοπικού Γιώργος Περρής, η Αντιπρόεδρος του τοπικού Ρόζα Ξανθάκη, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ελευθερία Ραβιόλου, καθώς και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ιωσήφ Πρίντεζης.

Τον λόγο πήρε με τη σειρά του ο δήμαρχος κ. Μαραγκός ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκομένους το 2015 να υπάρξει “ευόδωση των προσδοκιών σε κάθε τομέα” ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίηση του για την αθρόα προσέλευση και να συγχαρεί για την πρωτοβουλία για την κοινή εκδήλωση. Τις δικές τους ευχές έδωσαν και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Αλέξης Αθανασίου αλλά και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Καζαντζάκη η οποία είπε τα εξής: “Εύχομαι στον κάθε ένα προσωπικά και στις οικογένειές σας ειρήνη, αγάπη ομόνοια και γαλήνη. Εύχομαι και στην πόλη και σε όλο το δημοτικό συμβούλιο να έχει καλή συνεργασία και όλοι μαζί να έχουμε την δύναμη να πάμε το νησί μας όσο πιο ψηλά μπορούμε”. Την μείζονος μειοψηφία εκπροσώπησε το μέλος του συνδυασμού Μάρκος Ρούσσος με λιτή δήλωση , λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “Οι ευχές να πιάσουν τόπο και το 2015 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και προόδου”. “Εγώ εύχομαι το καινούργιο χρόνο να έχει όλος ο κόσμος δουλειά, να έχει αξιοπρεπείς συντάξεις, περίθαλψη και να ανακτήσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια ευχήθηκε ο Παύλος Χρισαφίδης ενώ τέλος τις ευχές του έδωσε και ο κ. Χατζημάρκος λέγοντας ότι “ Η εκδήλωση σήμερα είναι σημαντική ως προς την συνεργασία των φορέων που αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί και όχι να κάνει ο καθένας την δική του εκδήλωση και γι αυτό αξίζετε όλοι συγχαρητήρια”.

Ετικέτες: