Όλος ο Γαλησσάς, μια ψυχή

Με το σύνθημα “η ισχύς εν τη ενώσει” οι Σύλλογοι του Γαλησσά, ακολουθώντας το παράδειγμα των συλλόγων του Φοίνικα, έκοψαν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, αποδεικνύοντας με τη σειρά τους ότι οι άνθρωποι της περιοχής τους βαδίζουν ενωμένοι σαν μία γροθιά στο δρόμο για την ανάδειξη και αναβάθμιση του αγαπημένου τους χωριού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο διασκέδασης “Ζοζεφίνα, παρουσία του Καθολικού Επισκόπου Σεβ. π. Πέτρου Στεφάνου, του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού, δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων της δημοτικής αρχής,

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγιος Στέφανος”, ο Ναυτικός Όμιλος, ο Σύλλογος Επαγγελματιών και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά υποδέχτηκαν τους φίλους τους και ευχήθηκαν σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

“Το κλειδί για την επιτυχία, η συλλογική προσπάθεια”

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά Γιάννης Βουτσίνος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Μαραγκός τόνισε ότι “η συλλογική προσπάθεια είναι το κλειδί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δύσκολη χρονιά που ήδη διανύουμε, όσο το δυνατόν πιο εύκολη”. Τέλος, διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους κατοίκους του Γαλησσά, με τους οποίους διατηρεί μία αγαστή συνεργασία, όπως και με το σύνολο των τοπικών κοινοτήτων. Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος π. Πέτρος ευχήθηκε στα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων να είναι πάντα ενωμένα, υπογραμμίζοντας πως “οι ευχές δεν πραγματοποιούνται από μόνες τους. Εμείς είμαστε αυτοί που κάνουν πράξη τις ευχές των άλλων. Όταν είμαστε ενωμένοι, όταν υπάρχει μόνο αγάπη μεταξύ μας και όταν βάζουμε το καλύτερο απ' τον εαυτό μας, μπορούμε να κάνουμε πολλά μαζί. Ας είμαστε όλοι μαζί για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Ετικέτες: