Πρωτοχρονιάτικη πίτα Πάγου

  • Τρίτη, 7 Ιανουαρίου, 2020 - 12:55

Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στην ενοριακή αίθουσα, η Ενορία του Πάγου, η Κάριτας Πάγου, το Κοινοτικό Συμβούλιο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, έχοντας πάντα σαν γνώμονα την συνεργασία και την αδελφοσύνη των κατοίκων. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, η αίθουσα ήταν κατάμεστη από τους προσκεκλημένους και τους εκπροσώπους των φορέων.

Η βραδιά ξεκίνησε με τα κάλαντα των Φώτων, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία έδωσαν εορταστικό κλίμα στην ατμόσφαιρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Κυκλάδων κος Φ. Φόρτωμας ,ο αντιπεριφερειάρχης μεταφορών και επικοινωνιών κος Μ. Δαδάος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κος Μ. Αληφραγκής, ως εκπρόσωπος του κου Δημάρχου, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κος Γ. Βρούτσης, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κος Π. Κουταβάς ,οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βουτσίνος, Σκευοφύλακας και η κοινοτική σύμβουλος Βάρης κα Σοφία Μακρυωνίτη. Τον Αθλητικό Όμιλο Πάγου, εκπροσώπησαν οι κοι Μάρκος Δαλέζιος και Λεωνίδας Βαρθαλίτης.

Μετά το πέρας των τυπικών χαιρετισμών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάγου, μετά από ομόφωνη απόφαση απένειμε στο ιδρυτικό μέλος του κο Ιωσήφ Ρούσσο τιμητική πλακέτα για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο και στα εν γένει κοινωνικά δρώμενα της κοινότητας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την λαχειοφόρο κλήρωση των δώρων της Ενορίας του Πάγου, ενώ ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο κος Κοσμάς Δαμιανός.