Οπερετικές απολαύσεις στο “Festival Kick-Off”

Στον μαγευτικό κήπο της Έπαυλης Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, οι φίλοι του Φεστιβάλ Αιγαίου, με ιδρύτρια την υψίφωνο Eilana Lappalainen παρουσίασαν το καθιερωμένο “Festival Kick-Off”, χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές μουσικές στιγμές.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν νέοι καλλιτέχνες του Greek Opera Studio, οι οποίοι έκαναν την παρθενική εμφάνισή τους, πριν τραγουδήσουν στις εκδηλώσεις του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αιγαίου.

Οι φιλόμουσοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν άριες από τα έργα: “Ριγκολέττο”, “Ο Κουρέας της Σεβίλλης”, “Κάρμεν” και “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”. Παράλληλα, συμμετείχε και η Συριανή χορωδία του Greek Opera Studio, αποτελούμενη από τις Μαρία Κακαβή, Ελευθερία Καραμολέγκου, Ζωή Κουτκαλάκη, Κατερίνα και Μικαέλα Λειβαδάρα, η οποία τραγούδησε με τη βοήθεια των σολίστ, τη “Μυρτιά” του Μίκη Θεοδωράκη.

Εν αναμονή του “Cosi Fan Tutte”

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μουσικό αυτό “ταξίδι” έκλεισε με μία άρια από την γνωστή όπερα “Cosi Fan Tutte” του Mozzart, η οποία θα παρουσιαστεί στις 9, 11 και 13 Ιουλίου στο Θέατρο “Απόλλων”.

Όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Κυκλαδίτικα κρασιά και τυροκομικά προϊόντα.

Το "Festival Kick-Off” και η παιδική Όπερα “Cerenterola, η ιστορία της Σταχτοπούτας” που παρουσιάστηκε στο θέατρο της Ευανθίας Καΐρη, αποτελούν παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, που οργανώνονται από τον Μη κερδοσκοπικό φορέα των Φίλων του Φεστιβάλ Αιγαίου.

Η επόμενη εκδήλωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στις 19:00 στο cafe - bar “Μέγαρον”, όπου καλλιτέχνες από το Greek Opera Studio θα ερμηνεύσουν τραγούδια από αγαπημένα μιούζικαλ.