Το “Αστέρι κι η Ευχή” της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στη Σύρο

Καλοκαιρινή βροχή συναισθημάτων

Μουσικές ιστορίες γεννημένες μέσα από εικόνες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου, λουσμένες με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης “φώλιασαν” στην καρδιά όσων είχαν την τύχη να απολαύσουν την μοναδική Ευανθία Ρεμπούτσικα, επί σκηνής του κατάμεστου Θεάτρου “Απόλλων”.

Η ατμοσφαιρική μουσική πρόταση της δημοφιλούς συνθέτριας με τίτλο “Το αστέρι κι η ευχή” παρουσιάστηκε με επιτυχία στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, κατακτώντας την αγάπη του φιλόμουσου κοινού, το οποίο αφέθηκε ολοκληρωτικά σε μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, με οδηγό τις νότες.

Με θετική διάθεση και ένα πλατύ χαμόγελο, η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η ορχήστρα της “ταξίδεψαν” τους θεατές από το “Αστέρι και την ευχή”, τις “Μικρές ιστορίες” και τη “Φωνή Αιγαίου”, μέχρι την “Πολίτικη Κουζίνα” και τις τούρκικες ταινίες “Babam ve Oglum” και “Ulak”. Μέσα από ένα λιτά δομημένο και - σε κορυφαίες στιγμές διαδραστικό – πρόγραμμα συγκίνησαν και μετέδωσαν στο κοινό τη ζωντάνια και την ενέργεια που τους διακατείχε από το πρώτο κιόλας τραγούδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου πραγματοποιήθηκαν δύο συνολικά παραστάσεις, εκ των οποίων η μία ήταν εκτός προγραμματισμού.