Τραγούδια από τα καλοκαίρια που αγαπήσαμε με τη Φωτεινή Δάρρα

Από την Κρήτη στην Τήνο...'Ενα ταξίδι στην Ελλάδα
  • Τρίτη, 21 Αυγούστου, 2018 - 12:31

Με αισιοδοξία και με πυξίδα την πίστη μας στη δύναμη της μουσικής συνεχίζουμε την  περιοδεία μας  στην Ελλάδα. Το ταξίδι ξεκίνησε τον χειμώνα από το ΠΑΛΛΑΣ με μεγάλη επιτυχία.Το αφιέρωμα από την Τζένη Βάνου στις Μάγισσες της Σμύρνης που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Από την Κάρυστο ,στην Κρήτη, τον Θέρμο, την Κύθνο , τη Σίφνο , και την Τήνο με μια αγκαλιά τραγούδια που θυμίζουν αγαπημένα καλοκαίρια και μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.

Η πιο ερωτική μουσική βόλτα του φετινού καλοκαιριού με την φωνή της Φωτεινής Δάρρα που επιστρέφει καλοκαιρινή και ανανεωμένη.  

 Ο μαέστρος Γιώργος Παπαχριστούδης  υπογράφει την ενορχήστρωση στα τραγούδια που σφράγισε με την ερμηνεία της όπως: «Μάγισσες της Σμύρνης», «τρέχει το νερό», «Σ’ αγαπώ»,«Φεύγα», αλλά και το κλασικό «Αγόρι μου» , «Αν είναι η αγάπη αμαρτία»,, «Θα κλείσω τα μάτια», «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», «Αγάπη που 'γινες», «Spente le stele», «Cancao do mar», «Rien de rien» δίνουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα στις συναυλίες του φετινού καλοκαιριου.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ:

Κύθνος 21 Αυγούστου

Σίφνος 26 Αυγούστου

Τήνος 04 Σεπτεμβρίου 

 

Η Φωτεινή Δάρρα έχει δώσει παραστάσεις σε σπουδαία αρχαία θέατρα και σε συναυλιακούς  χώρους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (Ενδεικτικά αναφέρουμε: Lincoln Center New York, United Nations N.Y, United Nations Paris, National Theater Paris, Επίδαυρος, Ηρώδειο και στο κατάμεστο Μέγαρο  Μουσικής Αθηνών κλπ). 

 Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μερικούς από τους σπουδαιότερους δημιουργούς και ερμηνευτές κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου. Αναγνωρισμένη δημόσια από τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Μιχάλη Κακογιάννη, τον Νίκο Μαμαγκάκη και άλλες μεγάλες προσωπικότητες της τέχνης, παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας.

https://youtu.be/aQe2YqM4nlQ

https://youtu.be/7thFBpo9DhU

https://www.youtube.com/watch?v=z-oe_hJ9Un0

Συντελεστές :
Γιώργος Παπαχριστούδης-πιάνο

Άκης Γαβαλάς-ντραμς

Αντώνης Γερογιάννης-κρουστά

Βαγγέλης Μαχαίρας-μπουζούκι

Απόστολος Καλογιάννης-τρομπέτα

Γιάννης Αρβανιτάκης-τρομπόνι

Τεό Λαζάρου-μπάσο και φωνή

Αγγελική Κουτελέκου - τραγούδι

Ηχοληψία: Δημήτρης Μπουρμπούλης

Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος