Ολοταχώς για τον τελικό του Voice η Ελπίδα Γαδ

  • Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, 2019 - 00:33

Πολύ περισσότερο αγαπήσαμε απόψε το βράδυ την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τόσο εμείς οι Συριανοί όσο και οι λάτρεις του νησιού μας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, για τα σπουδαία παιδιά που αυτή "γεννά", μεγαλώνει και προικίζει με χαρίσματα και ταλέντα, καμαρώνοντας για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων τους.

Μία θέση στον μεγάλο τελικό του "The Voice", που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, κατέκτησε η Ελπίδα Γαδ, που για μία ακόμη φορά άγγιξε το κοινό του μουσικού talent show του ΣΚΑΙ με την ξεχωριστή φωνή της.

Η Συριανή ερμηνεύτρια, που ανήκει στην ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη, πέρασε επιτυχώς στην αναμέτρηση του πρώτου ημιτελικού της Παρασκευής, μαζί με τρεις ακόμη διαγωνιζόμενους, ερμηνεύοντας με την αισθαντική φωνή της και την ιδιαίτερη χροιά της, το κομμάτι του Βασίλη Δημητρίου "Αγάπη" (Πόσο πολύ σ' αγάπησα)!

Έχοντας κερδίσει τις καρδιές όχι μόνο των Συριανών και των Κυκλαδιτών, αλλά και όλης της Ελλάδας, η Ελπίδα Γαδ με πίστη στο ταλέντο της φθάνει στον τελικό του Voice, απέχοντας μία ανάσα από τη μεγάλη νίκη.

Για μία ακόμη βραδιά η πρωτεύουσα των Κυκλάδων νιώθει ιδιαίτερα περήφανη για την ίδια, αποδεικνύοντας τη στήριξή της με την εγκάρδια ψήφο της και ανανεώνει το ραντεβού μαζί της για την επόμενη Κυριακή. 

 

 

Ετικέτες: