Υπερήφανη η πρωτεύουσα των Κυκλάδων για την εξαιρετική πορεία του δικού της "παιδιού" στο μουσικό talent show "The Voice of Greece" 2019

Νικήτρια της καρδιάς μας η Συριανή Ελπίδα Γαδ

Στο πλευρό της Ελεονώρας Ζουγανέλη στην "Άνοδο" από τον Φεβρουάριο 2020
  • Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2019 - 01:46

Τόλμησε, εντυπωσίασε και κατάφερε να φτάσει στην πηγή, κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Μέσα από τη συμμετοχή της και την εξαιρετική πορεία της στο φετινό κύκλο του μουσικού talent show του ΣΚΑΙ "The Voice", η νεαρή ερμηνεύτρια, Ελπίδα Γαδ, το Ελπιδάκι- όπως την ξέρουν και την αποκαλούν οι συμπατριώτες της, οι Συριανοί- έκανε ένα ολόκληρο νησί υπερήφανο.

Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στον φετινό κύκλο του μουσικού talent show του ΣΚΑΙ “The Voice», η Ελπίδα Γαδ έστρεψε τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού της Ελλάδας και όχι μόνο επάνω της, καθώς το ταλέντο της και η ιδιαίτερη φωνή της έχουν αναγνωρισθεί και πολλάκις αποθεωθεί και από ομογενείς σε όλο τον κόσμο, μέσα από τη συμμετοχή της στη μουσικοποιητική παράσταση «Κ.Π. Καβάφης – Απ’ έξω και τραγουδιστά» του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου, ο οποίος έχει δώσει παραστάσεις κυριολεκτικά…. παντού.

Από τις blind auditions, στις οποίες και οι τέσσερις κριτές του Voice, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης δήλωσαν εντυπωσιασμένοι με τη φωνή της μέχρι και την κορύφωση του παιχνιδιού, το άστρο της Ελπίδας άρχισε -βδομάδα με τη βδομάδα- να λάμπει ολοένα και περισσότερο. Οι εξαιρετικές ερμηνείες τραγουδιών, τα οποία θα πίστευε κανείς ότι γράφτηκαν επάνω στη φωνή της («Τρίτο Στεφάνι», «Να ζήσω να πεθάνω», «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα» έλαβαν διθυραμβικές κριτικές τόσο από το κοινό του παιχνιδιού, όσο και από φίλους της μουσικής γενικότερα και την οδήγησαν στον μεγάλο τελικό, όπου επέλεξε να ερμηνεύσει τον «Χειμωνανθό» σε μουσική Γιώργου Καζαντζή και στίχους Ελένης Φωτάκη.

Η καθηλωτική ερμηνεία της συγκίνησε παρευρισκόμενους και τηλεθεατές, γεγονός που επεσήμανε και ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός.

«Εκτός του ότι μου αρέσει η φωνή σου, μου αρέσει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι και αντιμετωπίζεις το τραγούδι και τη μουσική. Μου αρέσει που παίζεις κιθάρα, που υποστηρίζεις με το νου, την ψυχή και το σώμα σου και ψάχνεσαι να βρεις τον τρόπο να εκφραστείς», είπε στη Συριανή ερμηνεύτρια, η coach της, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία της εξέφρασε την αγάπη της, ενώ της είπε ότι θα είναι πάντα κοντά της.

Έντονο ήταν το στίγμα της Σύρου στο πλατό του παιχνιδιού, αφού πολλοί φίλοι και συγγενείς της Συριανής διαγωνιζόμενης έσπευσαν για να την υποστηρίξουν, να την εμψυχώσουν και φυσικά να την αποθεώσουν, εκπροσωπώντας τον παλμό όλου του νησιού, η καρδιά του οποίου, εδώ και τρεις μήνες, χτυπά σε ρυθμούς.... Voice και Ελπίδας Γαδ.

Από τη Σύρο στην τελική δυάδα του Voice

Εκτός από τη δεύτερη θέση στο Voice, η Ελπίδα Γαδ, η Συριανή με τις κόκκινες μπούκλες, κατέκτησε και την πρώτη θέση στην καρδιά όλων των Συριανών, ακόμη κι αυτών που δεν είχαν ανακαλύψει έως τώρα την υπέροχη φωνή της, την οποία η νεαρή ερμηνεύτρια δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να μας χαρίζει μέσα από τη συμμετοχή της σε μουσικές εκδηλώσεις, παραστάσεις (Ορχήστρας των Κυκλάδων με μαέστρο τον Νίκο Κυπουργό, Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου) αλλά και πολλές ακόμη εμφανίσεις.

Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, μία από τις μεγάλες «κυρίες» της τέχνης και του Πολιτισμού στη χώρα μας, μπορεί να καμαρώνει και για ένα ακόμη παιδί της, που όχι μόνο διέδωσε ευρέως το όνομά της, αλλά την πλημμύρισε με υπερηφάνεια, κάνοντάς την να ψηλώσει και δικαίως πολλούς πόντους. 

Η "Κοινή Γνώμη" και όλη η Σύρος συγχαίρουν την Ελπίδα Γαδ και της εύχονται κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά της. Σημειώνεται πως, η ίδια θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Ζουγανέλη στην "Άνοδο" από τον Φεβρουάριο του 2020.

Νικητής του φετινού "Voice" είναι ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Ετικέτες: