Σύρος: Εργαστήριο τζαζ χορού - Δηλώστε συμμετοχή δωρεάν

  • Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2023 - 08:38

Το Syros Jazz Festival διοργανώνει σεμινάριο τζαζ χορού με τον χορευτή Θάνο Δασκαλόπουλο, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Απόλλων, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Ο Θάνος Δασκαλόπουλος, βασικός εκπρόσωπος των κλακετών και του body music στην Ελλάδα, εμφανίζεται και διδάσκει ανά τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με ένα πρωτότυπο εργαστήριο με τον τίτλο «Κλακέτες χωρίς κλακέτες», θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να κάνουν μια εισαγωγή στις κλακέτες (tap dance) μαθαίνοντας μέρος της βασικής τεχνικής, ηχο-σωματική έκφραση της μουσικότητας και την ιστορική σύνδεσή τους με την τζαζ μουσική. Αντί για κλακέτες θα φορούν αθλητικά παπούτσια και θα χρησιμοποιούν όλο το σώμα, αλλά και τη φωνή. Για τους συμμετέχοντες δεν είναι προϋπόθεση η προηγούμενη σχέση/εμπειρία με τον χορό.

Το εργαστήριο προσφέρεται από το φεστιβάλ εντελώς δωρεάν. Δηλώστε συμμετοχή με ένα μέιλ στο syrosjazzfestival@gmail.com, αναφέροντας το όνομα και το τηλέφωνό σας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ετικέτες: