Ο "έρωτας" στη Σύρο γιορτάζει με KUNG FU

Το Κέντρο Χορού σύγχρονης έκφρασης και δημιουργίας "Ακροποδητί" διοργανώνει Σεμινάριο KUNG FU με τον Θάνο Πρίφτη το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015.

Είδος Kung Fu: Mai Gei Wong Wing Chun Περιγραφή σεμιναρίου: Σάββατο: α) Zhan zhuang, Yau Gung (στατικές ασκήσεις αναπνοών και διατάσεων,ασκήσεις ευεξίας, υγείας, αλλά και εκρηκτικής δύναμης). Β ) Gei Bun Gong (βασικό kung fu-ενδυνάμωση βασισμένη στην κινησιολογία του είδους). Κυριακή: Sup Yee Lo (εισαγωγή στη φόρμα sup yee lo, καθώς και ανάλυση του πρώτου σετ της φόρμας).

Το wing chun είναι ένα από τα νότια κινέζικα συστήματα πολεμικών τεχνών. Χαρακτηριστικά του είναι η οικονομία της κίνησης, η απλότητα, όπως και η φυσικότητα των κινήσεων. Η επιμελής εξάσκηση στις πολεμικές τέχνες τροφοδοτεί πρακτικές και καλλιεργεί αξίες που μπορούν να βοηθήσουν την καθημερινότητα μας.

Ο Θάνος είναι μαθητής του Sifu Guido Schioppa (http://www.maigeiwongitalia.it/) που εκπροσωπεί τον Κινέζο Μάστερ Wong Nim Yi (https://www.youtube.com/watch?v=BLvVQtduyZ4) στην Ιταλία.

Ώρες σεμιναρίου

Σάββατο: 16:30 – 20:30 Κυριακή: 11:00 – 15:00 Συνολική διάρκεια: 8 ώρες 

Ετικέτες: