Αποκριάτικη παιδική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου

Με εξαιρετική επιτυχία το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου πραγματοποίησε και φέτος, στην αίθουσα εκδηλώσεών του, το καθιερωμένο ετήσιο παιδικό αποκριάτικο πάρτι του.

Πάνω από 240 παιδιά, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, συμμετείχαν στα αποκριάτικα δρώμενα, χορεύοντας παραδοσιακούς και όχι μόνο χορούς, παίζοντας άλλα και λαμβάνοντας μέρος στις διάφορες κληρώσεις και παιχνίδια που λάμβαναν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Η αίθουσα του Λυκείου αποδείχθηκε τελικά πολύ μικρή για να χωρέσει το πολύχρωμο και γεμάτο κέφι ανθρώπινο ποτάμι που κατέκλυσε τους χώρους της.

Πριγκίπισσες, πειρατές, στρατιώτες, ήρωες και ηρωίδες που λες και είχαν ξεπηδήσει από διάφορα καρτούν, καθώς και πολλοί άλλοι φανταστικοί και μη χαρακτήρες συνέθεταν ένα τεράστιο πολύχρωμο πάζλ που επιδόθηκε σε ένα ατέλειωτο ράλι χορού και διασκέδασης, θέτοντας, έστω και προσωρινά, στην μπάντα τα όποια προβλήματα ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία.

Το κέφι, ο χορός και το τραγούδι είχαν την τιμητική τους, ενώ τα προσωπάκια των παιδιών που έγιναν αποδέκτες κάποιου από τα δωράκια των πολλαπλών κληρώσεων φωτίστηκαν από χαμόγελα ικανοποίησης.

Αξίζει να αναφερθεί κλείνοντας, ότι την όλη διοργάνωση επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι, τα παιδιά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων οι οποίοι, για μια ακόμη φορά, απέδειξαν ότι είναι σε θέση να διοργανώνουν μια από τις πλέον επιτυχημένες, όσο και μαζικές σε συμμετοχή, αποκριάτικες εκδηλώσεις του νησιού.