Δωρεά αναλώσιμων υλικών στο Κ.Υ. Ίου από την Ομάδα Αιγαίου

  • Τρίτη, 14 Απριλίου, 2020 - 11:49

Στις 13 Απριλίου 2020, στα γραφεία του Δήμου Ιητών, ο Δήμαρχος κ. Γκίκας Γκίκας, παρουσία και του Ιατρού -Επιστημονικού Διευθυντού του Κέντρου Υγείας Ίου κ. Δημητρίου Αλαβανού, παρέλαβε αναλώσιμα υλικά που απέστειλε η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ» με την ευγενική χορηγία της εταιρείας MITSIS Printing and Packaging, για την εξυπηρέτηση επειγουσών αναγκών του Κέντρου Υγείας.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμαρχος κ. Γκίκας Γκίκας έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Μιλώντας για την Ομάδα Αιγαίου, αυτό που μας έρχεται στο μυαλό είναι μια συντροφιά ταξιδιωτών που κάθε χρόνο, επισκέπτεται νησιά και με δράσεις Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, δωρεές και διαλέξεις, φροντίζει τους ακρίτες των νησιωτικής Ελλάδας.

Η Ομάδα Αιγαίου, με 20 χρόνια εθελοντικής προσφοράς, επισκέπτεται το νησί μας και βρίσκεται πάντα δίπλα μας, καλύπτοντας μέρος των βασικών κοινωνικών και ιατρικών αναγκών μας.

Εκ μέρους του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Ίου αλλά και όλων μας στο νησί, εκφράζω τις ευχαριστίες μας προς την Ομάδα Αιγαίου και την εταιρεία MITSIS Printing and Packaging, για την δωρεά των αναλώσιμων υλικών (γάντια και μάσκες μίας χρήσης, αντισηπτικά), που θα καλύψουν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες της Μονάδας Υγείας του νησιού μας».