“ΜΑΓΝΗΣΙΑ”

Αύξηση εισαγωγών λόγω κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Βόλου

Νοσηλεύονται συνολικά 52 ασθενείς
  • Παρασκευή, 26 Μαρτίου, 2021 - 06:23

Το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι γεγονός και στο Νοσοκομείο Βόλου καταγράφεται αυξητική τάση στους νοσηλευόμενους. Δυστυχώς όμως εκτός από τον αυξανόμενο αριθμό των ασθενών με κορωνοϊό, οι απώλειες ανθρώπινων ζωών είναι μια τραγική καθημερινότητα. Χθες, δύο ακόμη γυναίκες ηλικίας 71 και 75 ετών προστέθηκαν στη μακρά πλέον λίστα των θανόντων από κορωνοϊό και οι οποίοι νοσηλεύονταν στο Αχιλλοπούλειο. Δύο γυναίκες ηλικίας 71 και 75 ετών, προσβεβλημένες από κορωνοϊό, πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών στο Νοσοκομείο Βόλου ανεβάζοντας τον αριθμό των θανόντων στο Αχιλλοπούλειο από τις 19 Οκτωβρίου έως και σήμερα στους 194.

Στο μεταξύ, στη Μαγνησία ο ΕΟΔΥ έδωσε χθες 56 νέα κρούσματα, τα 6 εκ των οποίων εντοπίζονται στις Βόρειες Σποράδες.

Την Τρίτη «έφυγαν» από τη ζωή άλλες τρεις γυναίκες, οι δύο εκ των οποίων ηλικίας 64 και 66 ετών να προέρχονται από την πολύπαθη Μαλεσίνα, η οποία μετρά ήδη 13 νεκρούς εξαιτίας του κορωνοϊού. Οι γυναίκες είχαν διακομιστεί από το Νοσοκομείο της Λαμίας στον Βόλο λόγω έλλειψης κενών κλινών στη ΜΕΘ του εκεί Νοσοκομείου. Μετά από αρκετές ημέρες «μάχης» στη ΜΕΘ, οι δύο γυναίκες δεν κατάφεραν να βγουν νικήτριες και εξέπνευσαν.

Στη ΜΕΘ όμως του Νοσοκομείου Βόλου συνεχίζουν να νοσηλεύονται δύο άνδρες ηλικίας 68 και 72 ετων, που διακομίστηκαν κι εκείνοι από το Νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ εξακολουθούν να νοσηλευονται και τέσσερις γυναίκες από τον Βόλο ηλικίας 59, 65, 71 και 75 ετών.

Δύο ασθενείς, ένας άντρας και μία γυναίκα 73 και 57 ετών αντίστοιχα νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης, ενώ στις δύο κλινικές κορωνοϊού νοσηλεύονταν μέχρι και χθες συνολικά 44 ασθενείς.

 

Ετικέτες: