Συνέντευξη Τύπου του νέου διοικητή του Βαρδάκειου και Πρώιου, Νίκου Ρούσα

Συνεργασία και προγραμματισμός για το Νοσοκομείο Σύρου

  • Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023 - 15:04

Με σαφή την πρόθεση να διοικήσει αποτελεσματικά το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου υπέρ της τοπικής κοινωνίας και των κατοίκων των Κυκλάδων, ο ιατρός αγγειοχειρουργός και νέος διοικητής του Βαρδάκειου και Πρώιου, Νίκος Ρούσας βρίσκεται εδώ και έναν μήνα στο “τιμόνι” του.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να μιλήσει για τη λειτουργία του ιστορικού Νοσοκομείου Σύρου, όπως ανέφερε, για το οποίο υποστήριξε πως απαιτείται καλή συνεργασία όλων των εργαζομένων σε αυτό και ορθός προγραμματισμός, ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα και ποιοτικά οι πολίτες που προσέρχονται στο Βαρδάκειο και Πρώιο.

Ο κ. Ρούσας αναφέρθηκε στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό τονίζοντας πως κάνει άξια τη δουλειά του, αναγνώρισε κενά και ελλείψεις σε θέσεις, για τις οποίες έχουν γίνει ήδη ενέργειες, ενώ υπογράμμισε πως άξια εργάζεται και όλο το διοικητικό προσωπικό. Ο νέος διοικητής έδειξε αποφασισμένος να δρομολογηθούν λύσεις και να υπάρξει διαχείριση προβλημάτων, όπως ενδεικτικά να μειωθεί ο χρόνος των ραντεβού για εξετάσεις στο Νοσοκομείο, κάτι που ήδη παρατηρούν οι πολίτες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο.

Δείτε τον ίδιο στη συνέντευξη Τύπου στο σχετικό βίντεο.

Συνέντευξη Τύπου του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου, Νίκου Ρούσα

Posted by Κοινή Γνώμη on Thursday, 1 June 2023

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.

 

 

Ετικέτες: