Ν. Ανδρουλάκης από Σύρο: Χρειάζεται αναγέννηση του ΕΣΥ και ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος

  • Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024 - 18:30

Δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη για το σοβαρό θέμα της Δημόσιας Υγείας, αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Σύρου, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος. 

Η δήλωση - ανάρτηση
"Η υποστελέχωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν αντιμετωπίζεται με μπαλώματα, όπως η επίταξη των ιδιωτών γιατρών. Χρειάζεται μια μεγάλη επένδυση για να αναγεννηθεί και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες, οι οποίοι αναγκάζονται να καταφύγουν στον ιδιωτικό τομέα.
Αυτή είναι και η προσωπική μου δέσμευση. Η αναγέννηση του ΕΣΥ και ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος για να βελτιωθεί η ζωή του πολίτη, για να έχει περισσότερες ευκαιρίες και να είναι αντιμέτωπος με λιγότερες ανισότητες.
Ευχαριστώ το ιατρικό και νοσηλευτικό του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου για την ενημέρωση αλλά και για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν ώστε να κρατήσουν όρθιο ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο, που καλύπτει τις υγειονομικές ανάγκες όχι μόνο της Σύρου αλλά και της πλειονότητας των νησιών των Κυκλάδων, όπου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο πληθυσμός αυξάνεται εκθετικά".