Χρηστιάννα Πάπιτση: Ευχαριστήριο προς τις επιχειρήσεις για την εκδήλωση “Η Παλιά Αγορά της Ερμούπολης”

  • Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024 - 14:42

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τις επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση της Hermoupolis Heritage “Η Παλιά Αγορά της Ερμούπολης”, εξέδωσε η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, Χρηστιάννα Πάπιτση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της κας. Πάπιτση:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κλειστή εκδήλωση «Η Παλιά Αγορά της Ερμούπολης», η οποία διοργανώθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στο Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας, από το Hermoupolis Heritage και τους φίλους γαστρονομίας της Σύρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.

Μια συγκινητική και νοσταλγική αναβίωση της παλιάς αγοράς στην οδό Χίου. Η καθημερινότητα και η λειτουργία των καταστημάτων, οι ίδιοι οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους, μας ξύπνησαν γλυκές αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, που έχουμε την ανάγκη να ξαναβιώσουμε. Σας ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά για τη φιλοξενία των επίσημων προσκεκλημένων της κλειστής εκδήλωσης ,σεφ και δημοσιογράφων, τις επιχειρήσεις φιλοξενίας Avrofilito, Monte Kristo, Syros soul, Hotel Castro, Boutique Florence, Nos suites, ξενοδοχείο Νησάκι, Hotel Omiros και Villa Selena.

 

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Σύρου-Ερμούπολης

Χρηστιάννα Πάπιτση