Παρέμεινε στη Μύκονο και ο Ούγκο Πινέιρο

  • Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 12 Ιουλ. 2024 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Κάτοικος Μυκόνου και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παραμείνει ο Βραζιλιάνος μέσος Ούγκο Πινέιρο. Διοίκηση και παίκτης έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν για ακόμη μία χρονιά τη συνεργασία τους. Η Μύκονος, που έχει αρχίσει δυναμικά τον σχεδιασμό της, βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, μιας και η διοίκηση έχει ήδη συμφωνήσει με αρκετούς αθλητές από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

O 29χρονος Βραζιλιάνος είναι μέσος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Αίαντα Σαλαμίνας, Μαρκό, Αλμωπό Αριδαίας, Διαγόρα Ρόδου και Αιολικού Μυτιλήνης. ενώ στη Βραζιλία έχει φορέσει τις φανέλες της Λουβερντένσε και της Κρουζέιρο.

 

Η ανακοίνωση της Μυκόνου

Η Διοίκησης της ΑΕ Μυκόνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βίτορ, Ούγκο Πινέιρο.

O 29χρονος Βραζιλιάνος είναι μέσος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα σε Αίαντα Σαλαμίνας, Μαρκό, Αλμωπό Αριδαίας, Διαγόρα Ρόδου και Αιολικού Μυτιλήνης. ενώ στη Βραζιλία έχει φορέσει τις φανέλες της Λουβερντένσε και της Κρουζέιρο». Φοράει τη φανέλα της ομάδας μας τα τελευταία 2 χρόνια.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, εύχεται στον Πινέιρο να έχει υγεία, δύναμη και εκφράζει τη βεβαιότητά του πως θα αγωνιστεί για τα χρώματα της ομάδας μας τιμώντας την ιστορία της.

Ετικέτες: