Ανανέωσε στον Πανναξιακό Α.Ο.Κ. ο Σπύρος Μάκαρης

Ανανέωσε για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα της… καρδιάς του, ο Σπύρος Μάκαρης. Ο Ναξιώτης αθλητής τα βρήκε σε όλα με τη νέα διοίκηση του Πανναξιακού και χωρίς δεύτερη σκέψη ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο. Ο 37χρονος αθλητής θα φορέσει τα χρώματα της ομάδας για 23η φορά και θα αγωνισθεί στη National League 2.

Η διοίκηση, από την πλευρά της, έδειξε πως εκτιμά όλα όσα έχει προσφέρει ο Μάκαρης στην ομάδα και θέλησε να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ...

Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ναξιώτη αθλητή Σπύρο Μάκαρη.

Η προσφορά του Σπύρου στον σύλλογο μας είναι τεράστια, καθώς σήμερα είναι ο παλαιότερος εν ενεργεία αθλητής με 22 χρόνια συμμετοχής στις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει η ομάδα μας.

Σε αυτά τα 22 χρόνια έχει κατακτήσει τα πάντα με τον Πανναξιακό, από επίπεδο αναπτυξιακών, μέχρι και το ανδρικό πρωτάθλημα, έχοντας συμμετοχή σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων και σε ανόδους στη Γ' Εθνική.

Ανήκει στη ''χρυσή γενιά'' των Ναξιωτών αθλητών του Πανναξιακού που τον κράτησε στην κορυφή των Κυκλάδων μέχρι σήμερα, με πολλούς από αυτούς να προσφέρουν από διαφορετικές θέσεις ή σαν υποστηρικτές.

Ο 37χρονος, ύψους 2,00μ. φόργουρντ, στην 23η του χρονιά στον Πανναξιακό θα φέρει όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το περίσσιο πάθος, τη δύναμη και πάνω από όλα αγάπη για τον σύλλογο, που τον καθιστούν πολύτιμο.

Σπύρο, σου ευχόμαστε η 23η χρονιά να είναι η καλύτερη που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα. Να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες.