Εύκολο απόγευμα είχε η Μύκονος στη Σύρο

2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ16
  • Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 14 Οκτ. 2024 - 21:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Α.Ε. Μυκόνου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Ελλάς Σύρου με 1-4. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου. Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν, όπως πραγματικά ξέρουν.

Φυσικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν ποιοτικά ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη με 1-4. Από την άλλη πλευρά, η Ελλάς Σύρου προσπάθησε να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και ταυτόχρονα να δείξει και μία καλή εικόνα. Η αναμέτρηση αυτή ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Κ16.

Οι φιλοξενούμενοι στο 16’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ζντράβα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 34’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Νιπάλι. Με το 0-2 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και τους Μυκονιάτες να έχουν ένα σαφές προβάδισμα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα συνέχισε να είναι γρήγορος με τις δύο ομάδες να παίζουν σε υψηλά στάνταρ. Ο Ντόκο στο 49’ έκανε το 0-3 για την Μύκονο και ο Παπαγιάννης στο 55’ ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δίκτυ του σκορ στο 0-4.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια ήταν να μειώσουν με τον Μπουντούρη στο 77’.  

 

Ελλάς Σύρου – Α.Ε. Μυκόνου 1-4

Διαιτητής: Ζαράνης, βοηθοί: Ζουγανέλης-Τιμωνίδου

Ελλάς Σύρου: Συρίγος, Θωμόπουλος, Αρβανίτης, Κουτσοφιός, Μακρής, Κωνσταντινίδης, Λούπας, Νομικός, Καρδακούσης, Μπουντούρης, Αμπουσερία

Πετρουτσάτος, Ρούσσος, Πρίντεζης, Ρούσσος Δ, Ρούσσος, Ζυγομαλάς, Βεργίνης, Ρίτσος

Α.Ε Μυκόνου: Ντάτσι, Φιορεντίνος, Brozhani, Παπακωνσταντίνου, Νίπολι, Dvshnin, Παπαδημητρίου, Τσάλα, Ζωγράφος, Πρέκας, Ζντράβα

Ντούπης, Παπακωνσταντίνου, Παπαγιάννης, Συριανός, Μπουσάι, Ντόκο, Ντρέσα, Κωλέττης, Κατσούλιας