Παραδοσιακό πανηγύρι στην περιοχή με τη συμμετοχή κατοίκων κι επισκεπτών

Ο Πάγος “πρωταγωνιστής” στο κέφι

  • Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2016 - 06:21

Με αξιοσημείωτη επιτυχία στέφθηκε το μεγάλο πανηγύρι του Πάγου το βράδυ της Κυριακής, οπότε μόνιμοι κάτοικοι του χωριού, καθώς όμως και αρκετοί επισκέπτες έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν φορείς και Σύλλογοι της περιοχής.

Από νωρίς το βράδυ, αρκετοί πολίτες έσπευσαν στο πανηγύρι του Πάγου στο γήπεδο του μπάσκετ απολαμβάνοντας τη μουσική, το τραγούδι και τους χορούς, καθώς όμως και τους εκλεκτούς μεζέδες. Η ορχήστρα του Χρήστου Φιοράντη αλλά και ο ίδιος ο τραγουδιστής έβαλαν “φωτιά” στη διάθεση με τον κόσμο να ακολουθεί και να αφήνεται να τον παρασύρει ο ρυθμός και το υπέρμετρο κέφι, ενώ στην εκδήλωση συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο και μέλη του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου “η σοφία της παράδοσης”. Μικροί αλλά και μεγάλοι έσυραν τον χορό, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που το κέφι ανέβασε τον κόσμο στα τραπέζια.

Για ακόμη μία φορά, ο Α.Ο. Πάγου, η Τοπική Κοινότητα του χωριού, καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής πέτυχαν τον σκοπό τους, να γεμίσουν με κόσμο το γήπεδο της περιοχής, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν προς ενίσχυση της ομάδας και συνολικά των αθλητικών δράσεων.

Ετικέτες: