Κατασχεμένα οχήματα παραμένουν μόνιμα σε αρκετά σημεία πλησίον του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν. Αιγαίου στη Σύρο

Κατάληψη... σημαντικού χώρου

Ασφυκτικά γεμάτος από οχήματα που έχουν κατασχεθεί παραμένει ο χώρος πλησίον των γραφείων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν. Αιγαίου στη Σύρο, γεγονός που έρχεται να περιορίσει τις διαθέσιμες ελεύθερες... θέσεις στάθμευσης στην περιοχή πλησίον του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, που καθ΄ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου γνώρισε αυξημένη ζήτηση από οδηγούς που θέλησαν να μεταβούν στην πόλη.

Στο πλαίσιο των αναφορών που έγιναν προσφάτως σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σχετικό θέμα κατάληψης χώρου ζωτικής σημασίας έθεσε το μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Μιχάλης Ζουλουφός, διασαφηνίζοντας εξ αρχής, πως, δεν τίθεται ζήτημα παρεμπόδισης του έργου των αρμόδιων Αρχών, παρά μόνον θέμα εξέτασης από την πλευρά του Δήμου της δυνατότητας αξιοποίησης χώρου που έχει καταληφθεί από κατασχεμένα οχήματα, ενώ θα μπορούσε να είναι “ανοικτός” και διαθέσιμος προς τους πολίτες και τους δημότες της Σύρου.

Το φωτογραφικό υλικό που φιλοξενεί η εφημερίδα σήμερα, στην παρούσα αναφορά, αποτυπώνει πλήρως την καθημερινή εικόνα που διαπιστώνει ο κάθε διερχόμενος πολίτης, αφού πέραν των προβλεπόμενων θέσεων που χρησιμοποιεί η Αστυνομία για την εξυπηρέτηση – άμεσα – του έργου της, καθίσταται σαφές πως υπάρχει χώρος που έχει καταληφθεί μόνιμα.