Από την Γερμανία και την Φρανκούρτη στη Σύρο, ο Βασίλης Κωστόπουλος

«Να δουλέψουμε σκληρά ώστε να φτάσουμε τον Φοίνικα ψηλά»

Ο Βασίλης Κωστόπουλος όπως είναι γνωστό έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της του Φοίνικα και τη νέα αγωνιστική θα είναι κάτοικος Σύρου. Ο Έλληνας Κεντρικός μετά τις εμπειρίες που απέκτησε από την παραμονή του στο συγκρότημα της Γερμανίας μπορεί να βοηθήσει τους Συριανούς να πετύχουν τους στόχους τους. Ο αθλητής στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Φοίνικα έδειξε πως είναι ικανοποιημένος από την απόφαση που πήρε και να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «Πειρατικού».

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που θα γίνω από φέτος μέλος του Φοίνικα Σύρου. Τα τελευταία χρόνια η Σύρος πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ομάδα» σημείωσε αρχικά ο Κωστόπουλος.

Για την παραμονή του στην Γερμανία και τις εμπειρίες που απέκτησε αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα με την Φρανκφούρτη είπε:

«Σίγουρα στην Γερμανία έπαιζα σε ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό, όπου η ομάδα βγήκε στις 3 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα είχε και ευρωπαϊκή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μου πλέον με το Φοίνικα είναι να φτάσουμε ψηλά. Θα δούμε πρώτα πιο θα είναι το ρόστερ της ομάδας μας, όταν αυτό ολοκληρωθεί και μετά θα θέσουμε τους στόχους μας. Νομίζω όμως πως ο Φοίνικας θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την παρουσία του στους τελικούς των 3 διοργανώσεων».

Για τους λόγους που τον έκαναν να συμφωνήσει με τον Φοίνικα και να έρθει στη Σύρο είπε:

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο το γεγονός πως οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί, όπως και ο προπονητής. Ξέρω ότι ο κ. Παβλίσεβιτς είναι πολύ εργατικός και επαγγελματίας. Εύχομαι τέλος να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική σεζόν».