Το συγκρότημα του Γιώργου Ρούσσου επικράτησε με 4-0 του Πάγου στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων

«Ζέστανε» την ατμόσφαιρα με την απόδοσή του

  • Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2020 - 19:19
  • /   Eνημέρωση: 20 Ιαν. 2020 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Α.Ο. Σύρου επικράτησε του Πάγου με 4-0 στο τοπικό ντέρμπι του Νησιού. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, με την ομάδα του Γιώργου Ρούσσου να φτάνει σε μία εύκολη επικράτηση, απέναντι σε έναν σαφές πιο βελτιωμένο Πάγο. Οι λιγοστοί φίλοι του ποδοσφαίρου (δεν ήταν πάνω από 60) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, αλλά τον Πάγο να είναι πιο μαχητικός σε αντίθεση με το πρώτο ματς. Εκτός από τα τέσσερα τέρματα που σημειώθηκαν, υπήρχαν και δύο δοκάρια για λογαριασμό του Α.Ο. Σύρου, με τον Γολιδόπουλο στο 84’ και 88’ να βλέπει την τύχη να του γυρνά την… πλάτη.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο Α.Ο. Σύρου όπως αναφέρουμε παραπάνω ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς, είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ σημείωσε τέσσερα τέρματα και είχε κι άλλα δύο δοκάρια. Ο Πάγος ήταν βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα.

Ο Γολιδόπουλος στο 27’ άνοιξε το σκορ για τον Α.Ο. Σύρου, ενώ ο Ραμπαβίλας στο 45’ διαμόρφωσε το 2-0 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τους τυπικά γηπεδούχους να ελέγχουν το ματς και να φτάνουν σε ακόμη δύο τέρματα. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Μουλίδης στο 58’ και στο 64’. Όπως αναφέρουμε παραπάνω ο Γοίδόπουλος είχε δύο δοκάρια σε διάστημα μόλις τεσσάρων λεπτών (84’ και 88’).

Πλέον ο Α.Ο. Σύρου αναμένει την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ  για το ματς με τον Πανναξιακό. Αν η ομάδα της Σύρου δικαιωθεί το ματς τότε θα πρέπει να οριστεί εκ νέου, σε αντίθετη περίπτωση τότε ο Πανναξιακός θα αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου. Πιθανόν την ερχόμενη Τετάρτη να βγει η απόφαση για την συγκεκριμένη υπόθεση.

 

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

4’ άουτ πέρασε το σουτ του Ραμπαβίλα, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

12’ μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο. Σύρου με την κεφαλιά του Μουλίδη, έπειτα το κόρνερ του Ζουμπουνέλη. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Νικητίδη.

15’ άουτ πέρασε το σουτ του Γολιδόπουλου από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής.

18’ τεράστια ευκαιρία για τον Α.Ο. Σύρου με τον Μουλίδη. Ο παίκτης του Γιώργου Ρούσσου βγήκε μόνος απέναντι στον Νικητίδη, όμως ο γκολκίπερ του Πάγου έπεσε ωραία μπροστά στα πόδια του κι έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

23’ με τις γροθιές σε κόρνερ έδιωξε ο Νικητίδης στο σουτ του Ραμπαβίλα έξω από την μεγάλη περιοχή.

27’ ο Γολιδόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή μετά την πάσα του Μουλίδη έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Νικητίδη για το 1-0.

30’ ο Κουκούλης με ψυλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον γκολκίπερ του Πάγου, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νικητίδη.

32’ μεγάλη ευκαιρία για τον Πάγο με το σουτ του Μαραγκού, από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

33’ άουτ πέρασε το σουτ του Κουκούλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

34’ ευκαιρία με την προβολή του Φιλίππου για τον Α.Ο. Σύρου.

41’ ο Ζουμπουνέλης έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, μπήκε από τα δεξιά αυτής, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

45’ ο Ραμπαβίλας με ωραία καρφωτή κεφαλιά έπειτα το κόρνερ του Ζουμπουνέλη έκανε το 2-0 για την ομάδα του Α.Ο. Σύρου.

Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

46’ μεγάλη ευκαιρία με τον Φιλίππου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικητίδη.

48’ τεράστια ευκαιρία με τον Βαμβακούση για τους τυπικά γηπεδούχους, καθώς βρέθηκε μόνος σε κενή εστία μετά τη σέντρα του Αργυρού από τα αριστερά, όμως το πλασέ που έπιασε ο νεαρός του Α.Ο. Σύρου δεν ήταν αυτό που ήθελε με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάγου.

49’ σε κόρνερ έδιωξε ο Νικητίδης έπειτα το φάουλ που εκτέλεσε απ’ ευθείας ο Αργυρός.

54’ κεφαλιά άουτ του Αργυρού μετά από εκτέλεση κόρνερ.

56’ τεράστια ευκαιρία με τον Μαϊπά για τον Πάγο, ο νεαρός των φιλοξενούμενων με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανάγκασε τον Αναστασόπουλο να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση και με τις γροθιές να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

58’ με προβολή ο Μουλίδης έπειτα το αρχικό σουτ του Γολιδόπουλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πάγου κάνοντας το 3-0.

63’ νέο χαμένο τετ α τετ από τον Κουκούλη, ο Νικητίδης με τις γροθιές έδιωξε σε κόρνερ.

64’ ο Μουλίδης έπειτα τη σέντρα του Σαμανίδη με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον Α.Ο. Σύρου.

70’ άουτ το σουτ του Μαραγκού το οποίο έγινε κάτω από καλές προϋποθέσεις.

84’ στο δοκάρι σταμάτησε η μπάλα στο σουτ του Γολιδόπουλου από τα αριστερά.

88’ προσποίηση και σουτ από τον Ραμπαβίλα έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Νικητίδης με τις γροθιές έδιωξε τη μπάλα μακριά.

89’ ο Γολιδόπουλος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά στέκεται άτυχος καθώς είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Νικητίδη, έπειτα από σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.  

 

Α.Ο. Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Αναστασόπουλος, Σαμανίδης (68’ Σαγκινέτος), Φιλίππου (65’ Οικονομόπουλος), Α. Μαραγκός, Αργυρός, Βαμβακούσης, Ζουμπουνέλης (68’ Σαγκινέτος),  Γολιδόπουλος, Κουκούλης, Ραμπαβίλας, Μουλίδης (77’ Φωτεινιάς).

Πάγος (Φωκάς): Νικητίδης, Κασσανδρινός (68’ Σανούδος), Αργυρός, Ανδρεαδάκης, Ντιούφ, Μποτίνης, Κλίτος Τρόκα (46’ Φελουτζής) Μαραγκός, Πρίντεζης, Μαϊπάς, Αρακάς (65’ Βουτσίνος).