Περιμένει τα αποτελέσματα και… πατά γήπεδο ο Α.Ο. Θήρας

  • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021 - 16:38

Οι αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας υποβλήθηκαν τη Δευτέρα το πρωί σε τεστ COVED-19, ώστε να επιστρέψουν στις προπονήσεις, μετά απόφαση των λοιμωξιολόγων και του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Η ομάδα της Σαντορίνης αναμένει έτσι τα αποτελέσματα, ώστε να μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις οι αθλήτριες να πατήσουν και πάλι γήπεδο έπειτα από δύο γεμάτους μήνες αποχής.

Από εκεί και πέρα η Πορτορικανή πασαδόρος της ομάδας της Θήρας βρίσκεται καθοδόν από το Πουέρτο Ρίκο, όπου και πέρασε τις γιορτές. Επίσης, τον δρόμο της επιστροφής για το νησί των Κυκλάδων έχει πάρει και η 22χρονη Ελληνίδα πασαδόρος Άννα Τσουκαλά. Οι υπόλοιπες αθλήτριες ήταν ήδη στο νησί και είναι άμεσα διαθέσιμες στον τεχνικό Κώστα Παπαδόπουλο.

Τέλος, η ομάδα της Σαντορίνης μετρά και μία απώλεια, καθώς από τον Α.Ο. Θήρας αποχώρησε η Ελληνίδα Ακραία Μαρία Γενιτσαρίδη, η οποία κατά τη διάρκεια της αναστολής των αγώνων και προπονήσεων, αποφάσισε να μετακομίσει στην Γερμανία και να αγωνισθεί στην Suhi. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο Κυκλαδίτικος Σύλλογος προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση αντικατάστασης της Γενιτσαρίδη. Αυτό θα αποφασιστεί μέσα από τη συνεργασία που θα έχουν η διοίκηση με τον Κώστα Παπαδόπουλο.