Παραδόθηκαν 500 rapid test στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη

  • Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021 - 12:10

Με 500 rapid test ενισχύει τον "αγώνα" του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, η παράδοση των οποίων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη. 

Πρόκειται για μία κίνηση που έρχεται να προστεθεί στις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει λάβει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου να στηρίξει τις δομές υγείας σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα. 

Ειδικότερα, ο Αντιπεριφεριάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης παρέδωσε σήμερα το κιβώτιο με τα 500 rapid test στον Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου, Μιχάλη Ζουλουφό, ο οποίος με τη σειρά του τον ευχαρίστησε για την ανταπόκριση που έχει δείξει εμπράκτως η Περιφέρεια μέχρι σήμερα, απέναντι στο σύνολο των αιτημάτων του Νοσοκομείου. 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ίδιος αριθμός rapid test παραδόθηκε σήμερα και στο Γ. Νοσοκομείο - Κ. Υ. Νάξου από την Περιφέρεια, ενώ σταδιακά, καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες διανομές και στα άλλα νησιά. 

Κατά τη διάρκεια της παράδοσής τους, τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη συνόδευσε ο περιφερειακός σύμβουλος, Μάρκος Δαδάος, ενώ παρών ήταν και ο Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου, κ. Τρίτζαλης. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της "Κοινής Γνώμης". 

Ετικέτες: