Πλούσιο το θέαμα και εντυπωσιακές στιγμές την τελευταία ημέρα των αγώνων

Ολοκληρώθηκε η γιορτή του μπάσκετ

Με επιτυχία και τον πιο εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ. Το  “Stoiximan Aegeanball Festival” ανήκει πλέον στο παρελθόν, όμως οι μνήμες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό όσων είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν. Η Σύρος από τις 6 έως και τις 10 Ιουλίου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια, αφού φιλοξένησε "μεγαθήρια" του μπάσκετ, που ήρθαν τόσο για να τιμήσουν στον σπουδαίο Γιώργο Πρίντεζη όσο και να παίξουν σ’ αυτόν τον μαγευτικό χώρο. Επίσης στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων έδωσαν το "παρών" Ολυμπιονίκες και αθλητές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία σε διαφόρους χώρους.

Τώρα όσον αφορά στη διοργάνωση, όπως ήταν φυσικό εκτός από τον Γιώργο Πρίντεζη την παράσταση έκλεψε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος αν και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση περίπου έξι χρόνια, έδειξε πως η τέχνη των σουτ δεν ξεχνιέται, αφού έβαζε τα τρίποντα το ένα πίσω από το άλλο.

Τέλος, η πλατεία Μιαούλη ήταν γεμάτη από κόσμου, αφού τόσο στα σκαλιά του Δημαρχείου όσο και στις εξέδρες δεν υπήρχε κενός χώρος. Άπαντες απόλαυσαν μία σπουδαία διοργάνωση με πολύ μεγάλα ονόματα. Στη Σύρο την Κυριακή ήρθαν ακόμη ο Θεόδωρος Παπαλουκάς, Νίκολας Μιλουτίνοφ, αλλά και ο MVP του φετινού Final Four της πρωταθλήτριας ευρώπης Ανατολού Εφές, Βασίλιε Μίσιτς.

Σπουδαία η προσφορά του Stoiximan Aegean Ball Festival

Το AegeanBall, εκτός από το αθλητικό σκέλος του, είχε και κοινωνική μορφή κι αυτό γιατί τόσο ο Γιώργος Πρίντεζης όσο και η διοργάνωση με τους χορηγούς, έδειξαν την ωραία πλευρά του αθλητισμού. Το  Stoiximan Aegean Ball Festival  πρόσφεραν στον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, Νίκο Λειβαδάρα μία επιταγή 10.000 ευρώ για το Νοσοκομείο Σύρου. Τα χρήματα αυτά πρόκειται να δοθούν για την αγορά ενός καταψύκτη πλάσματος αίματος.

Ακόμη οι διοργανωτές θα προσφέρουν εξοπλισμό για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς αξίας 20.000€.

Οι FlexCar Lions νικητές του ALL-STAR GAME της VIP League!

Οι Κατερίνα Χαλικιά, Γιάννης Μπουρούσης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κωνσταντίνος Παπαδάκης κέρδισαν στον τελικό με 19-11 του του Stoiximan AegeanBall Festival 2022 τους Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Ελεάννα Χριστινάκη, Βασίλη Καραχάλιο και τον CEO της Stoiximan, Γιώργο Δασκαλάκη και καταχειροκροτήθηκαν από ντόπιους και τουρίστες!

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχτηκε Flexcar MVP του Stoiximan AegeanBall Festival! Ο τεράστιος και πολυαγαπημένος παίκτης της Σύρου κέρδισε το νέο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του θεσμού.

Ο πρόεδρος της Stoiximan βράβευσε τον Γιώργο Πρίντεζη

Ο πρόεδρος της Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης, κατά τη διάρκεια της τελευταίας βραδιάς, βράβευσε τον Γιώργο Πρίντεζη για την προσφορά του στον αθλητισμό. Ο κόσμος όπως ήταν φυσικό χειροκρότησε με όλη την καρδιά.

Οι ONEX Tigers είναι τα νέα αστέρια της Σύρου

Με εντυπωσιακή εμφάνιση οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρη Μωραΐτης, Στεφανία Πατέρα και Μηνάς Παπαγιάννης είναι οι νικητές του Stoiximan Shooting Stars.

 

Η τέχνη δεν ξεχνιέται ποτέ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μπήκε ξανά στα παρκέ για χάρη του Stoiximan AegeanBall Festival και κέρδισε τον διαγωνισμό adidas Three Point Contest. Μάλιστα ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού μπήκε με εντυπωσιακό τρόπο κι αυτό γιατί ξεκίνησε την προσπάθειά του με 5 στα 5 τρίποντα.

 

Νικητής του ONEX Skill Challenge ο Μιχάλης Λούντζης!

Ο διαγωνισμός που αναδείκνυε πάντα τους νεαρούς αθλητές συνέχισε και φέτος να εφαρμόζει τον κανόνα, με τον νεαρό guard του Ολυμπιακού να κερδίζει τις εντυπώσεις με τις δεξιότητες τους.

 

 

 

Ετικέτες: