"Η Τήνος είναι έρωτας χωρίς επιστροφή"

  • Πέμπτη, 28 Ιουλίου, 2022 - 12:46

Η Τήνος κερδίζει συνέχεια τις εντυπώσεις από Μέσα Ενημέρωσης και επισκέπτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Και η δημοφιλία της δεν είναι τυχαία αφού διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα που αρκούν για να τα ανακαλύψει κάποιος για να την ερωτευτεί. Άλλωστε για αυτό το λόγο αποκαλείται "Μούσα του Αιγαίου", αφού αποτελεί έμπνευση για όλους. Τελευταία απόδειξη το OW που σύμφωνα με τη φιλοσοφία του "είναι ένας τόπος συνάντησης ανθρώπων όλων των ηλικιών που αναζητούν τη γνώση, την αλήθεια, την έμπνευση και την ισορροπία στη ζωή τους. Που προσπαθούν να αποδεχτούν τον εαυτό τους και θέλουν να εξελιχθούν χωρίς εμμονές, μακριά από στερεότυπα. Το OW επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τον όρο wellness με απλότητα και ρεαλισμό, εστιάζοντας στην ουσία, απομακρύνεται συνειδητά από τον βομβαρδισμό της πληροφορίας και επιλέγει να ενημερώνει καθημερινά τους αναγνώστες του με προσεκτικά επιλεγμένα άρθρα, videos και webinars για ουσιώδη θέματα του σύγχρονου τρόπου ζωής ". 
Το ηλεκτρονικό περιοδικό ανήκει στον εκδοτικό όμιλο 24Media. (GOOGLE ANALYTICS USERS 614 K PAGEVIEWS 1.13 M SOCIAL MEDIA 6.2 K ). Παρακάτω το δημοσίευμα με σημασία στην εισαγωγή που αναφέρει : 
"Αυτή τη φορά γράφω, όχι με την ιδιότητά μου ως food editor του OW, αλλά ως λάτρης της Τήνου. Άργησα να αγαπήσω το νησί, αλλά όταν συνέβη, ήταν έρωτας χωρίς επιστροφή".

 
https://www.ow.gr/living/i-diki-mou-tinos/

Ετικέτες: