Επέστρεψε στις νίκες για την Α.Ε. Πάρου

  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 31 Ιαν. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για την Α.Ε. Πάρου, η οποία επικράτησε με 6-2 του Παμμηλαικού σε ένα χορταστικό από κάθε άποψη παιχνίδι. Το συγκρότημα του κ. Αλεξανδρή έπιασε σπουδαία απόδοση και εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που της δόθηκε στο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, ο Παμμηλιακός προσπάθησε να παρουσιάσει το γνωστό του πρόσωπο, όμως το γρήγορο γκολ των αντιπάλων χάλασε τα σχέδια του κ. Πατσούρα.

Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, η ομάδα της Πάρου άνοιξε το σκορ στο 5’ με τον Εσάι έπειτα την πάσα- ασίστ του Βασιλόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κρητικός από τα δεξιά βρήκε τον Βαθρακοκοίλη και ο δεύτερος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Πάρο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 21’ ο Κρητικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Παμμηλιακού και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη για το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, με ωραίο σουτ του Παππά από το ύψος του πέναλτι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 και να μπουν και πάλι στο παιχνίδι.

Με γκολ άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι παίκτες του Αλέξη Αλεξανδρή βγήκαν με όρεξη και διάθεση να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Στο 47’ ο Βαθρακοκοίλης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή και με σουτ έκανε το 4-1. Ο Παμμηλιακός αντέδρασε άμεσα και τρία λεπτά αργότερα ο Ντιούφ, έπειτα την εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητρίου, μείωσε σε 4-2.

Ο Εσάι στο 52’ μετά την ασίστ του Βαθρακοκοίλη έκανε το 5-2 για τους γηπεδούχους.

Το τελικό 6-2 διαμορφώθηκε στο 55’ με τον Βαθρακοκοίλη να βγαίνει τετ α τετ και με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη.

 

Α.Ε. Πάρου – Παμμηλιακός 6-2

Διαιτητής: Κουζούμης Ι.  Βοηθοί: Ζαράνης Ι., Μαθιουδάκης Γ.Α.

Α.Ε. Πάρου: (Αλεξανδρής): Βασιλάρης, Δ. Κρητικός (69′ Τσόκα), Παπαδόπουλος, Μουράι (57′ Μπερνικόλας), Καμπάσης, Μανδραβέλης (62′ Γαβαλάς), Ε. Κρητικός, Γιαννούλης, Βαθρακοκοίλης, Βασιλόπουλος, Εσάι.

Παμμηλιακός: (Πατσούρας): Πρίφτη, Μαρκαντώνης, Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Ατανάσοφ, Δίμσης, Αμπντού Σαρ, Ντιούφ, Σάντα (36′ λ.τ. Ζούλιας), Παπαδημητρίου, Παππάς.