μάσκα

Κορωνοϊός: Στο τραπέζι η επαναφορά της μάσκας στις δομές υγείας

Mετα τη νέα έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού, από το πρωί της Πέμπτης (28.12.2023) συνεδριάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας. 

Στο τραπέζι της συζήτησης των ειδικών επιστημόνων του Υπουργείου Υγείας, βρίσκεται ενδεχόμενη απόφαση για επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης...

Μάσκα παντού από την Παρασκευή 24/12 μέχρι και Κυριακή 2/1

Υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους γίνεται η χρήση της μάσκας από αύριο Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις του Υπ. Υγείας, Θάνου Πλεύρη. 

Τα παραπάνω γνωστοποιήθηκαν σε συνέχεια αποφάσεων της Επιτροπής...

Κυκλάδες: Διάθεση υφασμάτινων μασκών στους μαθητές

Εγκαίρως οφείλει να προωθήσει τις απαραίτητες ενέργειές της, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) αναφορικά με την προμήθεια μασκών για τη διάθεσή τους στο σύνολο των μαθητών των δημόσιων εκπαιδευτικών δομών της χώρας, κατόπιν της απόφασης χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, η οποία και...

Χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων

Η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων συμπεριλαμβάνεται στα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας.

Υποχρεωτική  χρήση μάσκας μέχρι το τέλος Αυγούστου, σε όλους τους κλειστούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των χώρων λατρείας,...

Επεκτείνεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας

Επέκταση της χρήσης της μάσκας και σε άλλους κλειστούς χώρους, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων, με ζητούμενο, όπως ανέφερε «να παραμείνει η Ελλάδα μια ασφαλής χώρα για κατοίκους και επισκέπτες».

Οι αποφάσεις για την επέκταση...

Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας

Κατόπιν των πολλών και διαφορετικών εισηγήσεων και αποφάσεων για την χρήση μάσκας, την περίοδο σταδιακής επανόδου, μετά την άρση των μέτρων περιορισμού, ο ΕΟΔΥ κατέληξε σε νέα σχετική απόφαση.

Από σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου, με βάση τις νέες εισηγήσεις και εκτιμήσεις της Επιτροπής...