νέες ταυτότητες

Ταυτότητες: Ο προσωπικός αριθμός θα είναι το ΑΦΜ συν τρία ψηφία – Θα τα επιλέξει ο πολίτης

«Μεγάλη μεταρρύθμιση» χαρακτήρισε τον προσωπικό αριθμό που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου αποκαλύπτοντας επιπλέον πως θα αποτελείτε από το ΑΦΜ μας συν τρία ψηφία τα οποία θα τα επιλέγει ο πολίτης, μέσω του gov.gr.

«Θα είναι το...

Νέες ταυτότητες: Πότε έρχεται ο Προσωπικός Αριθμός του Πολίτη

  • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:30
  • 0 Σχόλια

Sold out τα ραντεβού για τις νέες ταυτότητες οι οποίες όμως θα εκδίδονται χωρίς τον προσωπικό αριθμό πολίτη που θα είναι ο μοναδικός αριθμός που θα χρησιμοποιεί ο κάθε πολίτης σχεδόν για το σύνολο των συναλλαγών του με το Δημόσιο αντικαθιστώντας κάθε άλλον αριθμό, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023....

Αυξημένη ζήτηση στη Σύρο για τις νέες ταυτότητες

  • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:20
  • 0 Σχόλια

Με σταθερό ρυθμό προχωρά η έκδοση των νέων ταυτοτήτων και στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση και τα ραντεβού είναι “κλεισμένα” μέχρι και τα μέσα Νοέμβρη.

Πρακτικά, από τη Δευτέρα μέχρι και χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση που είχε η “Κοινή Γνώμη...

Νέες ταυτότητες: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για ραντεβού - Όσα πρέπει να γνωρίζετε μέσα από 22 ερωταπαντήσεις

  • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023 - 08:28
  • 0 Σχόλια

Σήμερα από τις 08:30 ξεκινά η λειτουργία της πλατφόρμας id.gov.gr. Με τον τρόπο αυτό οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά τα ραντεβού τους, με τη διαθεσιμότητα να ξεκινά από την Τρίτη 26/9/23, για την έκδοση νέου τύπου ταυτοτήτων ή την αντικατάστασή τους λόγω μεταβολής των...

Νέες ταυτότητες: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα - Τα δικαιολογητκά

  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 09:47
  • 0 Σχόλια

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων έκδοσης νέων ταυτοτήτων, ενώ τα ραντεβού στα Αστυνομικά Τμήματα θα μπορούν να προγραμματιστούν ακόμη και το ίδιο απόγευμα.

Η ειδική πλατφόρμα θα ανεβεί στο...