Γνωρίζουμε τις διαδρομές του Andros Trail Race

  • Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2019 - 19:07

Σε συνέχεια της δράσης της 11ης Αυγούστου, ανοιχτή πρόσκληση με σύνθημα «Έλα αυτό το Σάββατο, 24 Αυγούστου, να γνωρίσουμε μέρος (5χλμ) της μεγάλης αγωνιστικής διαδρομής των 24χλμ του Andros Trail Race», απευθύνουν οι διοργανωτές του πιο συναρπαστικού αγώνα ορεινού τρεξίματος των Κυκλάδων, που φέτος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

«Τις περπατήσαμε, τις τρέξαμε, τις γνωρίσαμε και συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε! Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία μας, αλλά ξεδιπλώνουν μπροστά μας εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες… ένα νησί ολόκληρο!

Περπατώντας ή τρέχοντας, δώσε και εσύ τον δικό σου ρυθμό #SetThePace #androstrailrace2019. Το προσεχές Σάββατο, 24 Αυγούστου, ελάτε να γνωρίσουμε μέρος (5χλμ) της μεγάλης αγωνιστικής διαδρομής των 24χλμ του Andros Trail Race.

Η συνάντηση θα γίνει στις 17:00, στο Μοναστήρι Άγιος Παντελεήμων/Πανάχραντος. Ακλουθούμε μέρος των πεζοπορικών διαδρομών Andros Routes no 1 & no 18. Διασχίζουμε την καταπράσινη πλαγιά του Γερακώνα, με εκπληκτική θέα προς τη Χώρα και την κοιλάδα και καταλήγουμε στο χωριό Βραχνού, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα μας περιμένει με διάφορα "καλούδια".

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, προκειμένου να μπορέσουν να οργανωθούν τα μεταφορικά. Για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, συναντηση στις 16:30 στο στέκι του αγώνα. Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με e-mail στο androstrailrace@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στο +030 6946771751.

Το σύστημα ηλεκτρονικών εγγραφών για τη συμμετοχή στον αγώνα κλείνει στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες: