Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ανανέωσε με την Ελλάς Σύρου και ο Αντώνης Συριανός

  • Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024 - 06:12

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Ελλάς Σύρου, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Συριανό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάς Σύρου έχει ήδη επεκτείνει τα συμβόλαιο των Ζάχι, Οικονομόπουλο και Μουλαρά. Άλλωστε, όπως έχουμε ήδη αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, στόχος του προπονητή της ομάδας είναι να διατηρηθεί ο περσινός κορμός, αφού κατά γενική ομολογία η Ελλάς Σύρου έπαιξε ένα άκρως ελκυστικό ποδόσφαιρο, κατά την παρθενική της εμφάνιση στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τις ανανεώσεις, οι διοικούντες στην ομάδα προτίθενται να φέρουν στις τάξεις της και παίχτες επιπέδου, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου την επόμενη σεζόν ο συριανός σύλλογος να εμφανιστεί ακόμα πιο ανταγωνιστικός και γιατί όχι, να διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Συριανό. Είμαστε χαρούμενοι που θα παραμείνει στην «οικογένεια» μας και τη νέα χρονιά ο υψηλόσωμος στόπερ και μακάρι μαζί… να «γευτούμε» τις ίδιες χαρές και τη νέα χρονιά, ανάλογες με αυτές που «ζήσαμε φέτος». Αντώνη Συριανέ για πάντα ΕΛΛΑΣ Σύρου!