Η γιορτή του μπάσκετ μεταφέρετε στην Τήνο με την διεξαγωγή final 3 των κορασίδων

Βγαίνει ο πρωταθλητής στις κορασίδες

Η τελική φάση των αγώνων του πρωταθλήματος των κορασίδων θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουλίου στην Τήνο. Οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι οι: ΤΑΚ Περιστεριώνας, Α.Ε. Σαντορίνης, ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός και Α.Ο. Άνδρου. Από τις τέσσερις ομάδες το παρών στους αγώνες θα δώσουν οι… τρεις καθώς το συγκρότημα της Σαντορίνης δήλωσε πως δεν θα συμμετάσχει στη διοργάνωση λόγω αδυναμίας.

Ο Περιστεριώνας μετά απ’ αυτή την εξέλιξη περάσει άνευ αγώνα στο τελικό της Πέμπτης, ενώ ο Μαρπησσαϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Α.Ο. Άνδρου.

Οι ομάδες αν και δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας, έκαναν σκληρό αγώνα, ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου. Οι ομάδες μετά τη διακοπή έχουν ίσα ποσοστά, αφού τα πάντα θα κριθούν σε έναν.. αγώνα. Η ομάδα της Σαντορίνης τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Β’ ομίλου και θα αντιμετώπιζε τον Περιστεριώνα που ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 1η του Α’ ομίλου.

Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού όπως αναφέρουμε παραπάνω είναι μεταξύ του Μαρπησσαϊκού ο οποίος τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου και του Α.Ο. Άνδρου που ήλθε τρίτος στον Α’ όμιλο. Δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση είχε ο Α.Ο. Ερμούπολης, όπου είχε τερματίσει δεύτερος, όμως αποχώρησε και δήλωσε πως δεν θα πάρει μέρος στην τελική φάση των κορασίδων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως σύμφωνα με τα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα ο φετινός πρωταθλητής δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FINAL 3

ΤΕΤΑΡΤΗ (8/7/2020) - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ:

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ΤΗΝΙΑ 1895” (3:00 μ.μ.) ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (άνευ αγώνα προκρίνεται ο ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ λόγω αδυναμίας της ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ να μετακινηθεί στην Τήνο).

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ΤΗΝΙΑ 1895” (6:00 μ.μ.): ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός – ΑΟ Άνδρου

ΠΕΜΠΤΗ (9/7/2020) - ΤΕΛΙΚΟΣ:

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “THNIA 1895” (5:00 μ.μ.): ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ – Νικητής Ημιτελικού