Εύκολα ο Α.Ο. Άνδρου (83-38) επικράτησε του Α.Ο. Μυκόνου

Με μία ευρεία νίκη εντός έδρας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα των εφήβων για τον 1ο όμιλο ο Α.Ο. Άνδρου. Το συγκρότημα του Κυριάκου Μουστάκα, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν, επικράτησε με 83-38 του Α.Ο. Μυκόνου.

Η ομάδα της Άνδρου με το καλημέρα έδειξε καλές διαθέσεις και ταυτόχρονα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στις αντίπαλες ομάδες πως και φέτος θα είναι από τους συλλόγους που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Μυκόνου κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από την αρχή του ματς το παιχνίδι να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.  

Από το πρώτο λεπτό ο Α.Ο. Άνδρου μπήκε δυνατά και έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου κατάφεραν να παραμείνουν κοντά στο σκορ και να βρεθούν πίσω με πέντε πόντους 14-9. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Α.Ο. Άνδρου ανέβασε στροφές, πίεσε σε όλο το γήπεδο, αναγκάζοντας τους παίκτες του κ. Μανωλιτσάκη να κάνουν αρκετά λάθη και βρίσκοντας διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τη διαφορά στους δεκαεπτά πόντους (17) 37-20. Έκτοτε ο Α.Ο. Άνδρου δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω, καθώς όσο ο χρόνος περνούσε τόσο αυξάνονταν η διαφορά. Μάλιστα με τη λήξη της τρίτης (3ης) περιόδου η διαφορά είχε φτάσει στους τριάντα πόντους (59-29). Η ομάδα του Κυριάκου Μουστάκα με το 83-38 έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα και θα μπει με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα των εφήβων.

Α.Ο. Άνδρου – Α.Ο. Μυκόνου 83-38

Διαιτητές: Β. Οικονόμου, Δ. Βλάμης

Δεκάλεπτα: 14-9, 37-20 (ημίχρονο), 59-29, 83-38

ΑΟ Άνδρου (Κυρ. Μουστάκας): Ζώνγκα 11, Μπέλλο 23 (2), Βίλα 2, Μαγουλάς 9, Μηνοπέτρος 2, Τσορτανίδης 11 (1), Βενέτης 3, Ζαΐμη, Μπάρδο 7 (1), Μανάλης 4, Νασόπουλος, Λαμάι 11.

ΑΟ Μυκόνου (Δημ. Μανωλιτσάκης): Καβαθάς 6, Βικελής, Δακτυλίδης Παν., Δακτυλίδης Γ. 3 (1), Κατσιρμάς, Νάζος, Ζιέμπα 10, Ντόκα 2, Πενταράκης 5, Τζανγκάλοβ 12.