Από χθες το πρωί στη Σύρο βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Σύρου Βαγγέλης Γατσέλος

"Έχουμε πλήρες ρόστερ"

Ο Βαγγέλης Γατσέλος μετά την οριστική συμφωνία με τη διοίκηση του Α.Ο. Σύρου, βρίσκετε από χθες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων ώστε να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Ο Γατσέλος ο οποίος έχει πάρα πολλές παρουσίες σε εθνικές κατηγορίες, έρχεται να ενισχύσει το ρόστερ του Α.Ο. Σύρου, όπου χωρίς πολλά λόγια και τυμπανοκρουσίες, η διοίκηση έχει δημιουργήσει μία πανίσχυρη ομάδα, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Σύρου μπορεί να αγωνισθεί με την ίδια ευκολία τόσο στην μεσαία γραμμή όσο και στην άμυνα. Άλλωστε η απόκτηση του παίκτη είναι προσωπική επιλογή του Μάκη Βαρθαλίτη.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Α.Ο. Σύρου έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού έχει περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων, επικρατώντας στη Σύρο του Ανδριακού με 6-0 και νίκησε στην Μήλο με 1-2. Επίσης, μπήκε με το... δεξί στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε εκτός έδρας τον Πάγο με 1-2 στο τοπικό ντέρμπι της Σύρου.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, αφού όπως είπε και ο ίδιος έχει πίστη στους παίκτες του, μιας και είναι αθλητές μεγαλύτερης κατηγορίας.

Για την ενίσχυση της ομάδας του ο κ. Φώσκολος είπε: "Η ομάδα αυτή τη στιγμή προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της, αποκτήσαμε ένα παίκτη για την μεσαία γραμμή που ίσως έλλειπε και ήταν απαραίτητος. Ο Βαγγέλης Γατσέλος είναι ένας παίκτης με 150 συμμετοχές στην Γ' Εθνική, άρα θα μας δώσει κι άλλη ποιότητα στο παιχνίδι μας. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα αυτή διαθέτει πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές και μέσα σ' αυτούς προστίθεται ακόμη ένας. Για μας κακά τα ψέματα στόχος μας είναι μόνο το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο. Άλλωστε ο Α.Ο. Σύρου είναι ομάδα με ιστορία και στόχο έχει μόνο τον τίτλο".

Ο Α.Ο. Σύρου είναι πλήρης; ή θα γίνουν κι άλλες κινήσεις τώρα ή τον Ιανουάριο;

"Αυτή τη στιγμή έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, είμαστε πλήρης και πιστεύω ότι έχουμε μία γεμάτη ομάδα. Παρόλα αυτά θα κάνουμε κι άλλη μία κίνηση, όμως όχι τώρα, αλλά τον Δεκέμβρη. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο από εδώ και στο εξής και θα πάμε πιστεύω μέχρι το τέλος της κούρσας".

Θα ήθελα να μου πείτε και για το παιχνίδι με τον Πάγο για την πρώτη αγωνιστική και για τις διαμαρτυρίες που υπήρχαν μετά το τέλος αυτού.

"Όπως είδε όλος ο κόσμος μία ομάδα υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κι άλλα τέρματα. Από την πλευρά του ο Πάγος προσπάθησε όσο μπορούσε, ήταν καλή η εμφάνισή του, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, χρειάζεται να υπάρχει και ποιότητα. Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποδόσφαιρο και δεν θέλει παίκτες που μόνο θα τα δίνουν όλα, αλλά και να υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα.

Το πρωτάθλημα έχει μία πορεία αγώνων και θα δούμε στη συνέχεια ποιες ομάδες θα προχωρήσουν και ποιες δεν θα πάνε παρακάτω. Πρέπει να δούμε τι δουλειά γίνεται στην ομάδα και πόσο καλά γίνεται η προπόνηση. Ο Α.Ο. Σύρου δουλεύει πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά".

Ο Α.Ο. Σύρου είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση;

"Δεν ξέρω αν ήμαστε το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου μας, αυτό που εγώ γνωρίζω ότι έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και δουλεύουμε κάτω από επαγγελματικά πλαίσια".

Μπορείτε να μου πείτε τι έχει αλλάξει στην ομάδα σας σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο;

"Από την αρχή της επαναδραστηριοποίσης του Α.Ο. Σύρου έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα προόδου, έχουν αποκτηθεί παίκτες με ποιότητα, αφού αυτήν την στιγμή στην ομάδα είναι παίκτες όπως ο Ραμπαβίλας, ο Γατσέλος, ο Κώτσης, ο Abdul, ο Κάρολος Ρούσσος, αλλά και όλα τα παιδιά από την Σύρο είναι ότι καλύτερο διαθέτει το νησί. Ελπίζουμε να ήμαστε λίγο πιο τυχεροί φέτος, αφού και τις προηγούμενες χρονιές είχαμε καλύτερη ομάδα, αλλά τελικά το πρωτάθλημα το πήρε ο Πανναξιακός και ο Αίαντας".

"Ο Α.Ο. Σύρου δεν αξίζει να παίζει στο τοπικό"

Από την πλευρά του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Σύρου, Βαγγέλης Γατσέλος μίλησε για την συμφωνία και την μετακόμισή στου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. "Γνωρίζω πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι αυτή τη στιγμή εδώ και θα συνεργαστώ με τον Α.Ο. Σύρου. Όπως είπε και ο πρόεδρος πριν, η ομάδα διαθέτει πάρα πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ότι θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση και πως διαθέτουμε ένα πλήρες ρόστερ. Πιστεύω ότι με την ιστορία που έχει αυτή η ομάδα δεν αξίζει να παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κυνηγήσουμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και την άνοδο στην Γ' Εθνική. Αν δουλέψουμε όπως πρέπει τότε δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Η νέα σου ομάδα έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά, αφού έχει δύο νίκες στο κύπελλο και μία στο πρωτάθλημα και θα ήθελα να μου πεις πως βλέπεις τη συνέχεια μιας και από εδώ και πέρα θα είσαι κι εσύ στην ομάδα.

"Σ' αυτό το σημείο θέλω να πω, πως μπορεί να ενημερώνομαι από το καλοκαίρι για το πρωτάθλημα των Κυκλάδων, παρόλα αυτά δεν γνωρίζω και πολλά για τον όμιλο, αλλά και για τις ομάδες που αγωνίζονται. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι αν κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής μας μέσα στο παιχνίδι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να αφαιρεθούμε και να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο".

Ο Α.Ο. Σύρου δύο φορές έφτασε στην πηγή όμως δεν κατάφερε να πιει νερό. Φέτος θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο του;

"Φυσικά και μπορεί, γι' αυτό άλλωστε ήμαστε εδώ, διοίκηση, προπονητές και παίκτες. Όλα αυτά είναι μία αλυσίδα και θα πρέπει να ήμαστε ενωμένοι, για να μπορέσουμε να πάμε τον Α.Ο. Σύρου εκεί που το αξίζει. Οι δυνατότητές μας είναι μεγάλες και θα πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν".

θα ήθελα να μου πεις αν θα χρειαστείς κάποιο χρόνο προσαρμογής μιας και αγωνιζόσουν μέχρι τώρα σε άλλη ομάδα, αλλά κι αν γνωρίζεις κανέναν από τους νέους σου συμπαίκτες;

"Γνωρίζω αρκετούς από τους παίκτες του Α.Ο. Σύρου καθώς με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα έχουμε παίξει και αντίπαλοι. Σε λίγο χρονικό διάστημα θα νιώθω κι εγώ καλύτερα θα προσαρμοστώ και θα γνωρίσω πιο καλά τους παίκτες σε αγωνιστικό επίπεδο και όλοι μαζί θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε".