Στην Ελλάς Σύρου ο Αντώνης Μπαλόπητας

  • Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2019 - 17:35

Ακόμη έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στο ρόστερ της η Ελλάς Συρου, αφού ο Αντώνης Μπαλόπητας είναι το ΝΑΙ και θα φορά τη σεζόν 2019-20 τα χρώματα του ιστορικού σωματείου. Το… παζλ συμπληρώνεται σιγά – σιγά για την Ελλάς Σύρου με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που καθιστούν από τόσο νωρίς εκ των φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην Α’ κατηγορία Κυκλάδων. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος της Ελλάς Σύρου, καθώς όχι μόνο θέλει να επιστρέψει αλλά και να πρωταγωνιστήσει. Ο Μπαλόπητας έχει τεράστια εμπειρία από το τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων, έχει φορέσει με επιτυχία τόσο τη φανέλα του Α.Ο. Σύρου, του Πάγου και του Αίνατα και τώρα θα ενισχύσει το ρόστερ της Ελλάς Σύρου.  

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου για τον Αντώνη Μπαλόπητα

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Μπαλόπητα. Ότι και να πει κανείς γι αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι λίγο. Το βιογραφικό του και τα 4 πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει στην καριέρα του με 3 διαφορετικές ομάδες μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήμα του Αντώνη έγιναν στην ομάδα μας την διετία 1992-94, όταν και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ομάδων μας στα πρωταθλήματα υποδομών (παιδικό). Σε ανδρικό επίπεδο, ο Αντώνης Μπαλόπητας αγωνίστηκε για 10 συνεχόμενα χρόνια στον Α.Ο Σύρου (1994-2004), όπου και κατέκτησε 1 πρωτάθλημα Κυκλάδων (2003-04). Το 2007 στέφθηκε ξανά πρωταθλητής Κυκλάδων με την ΜΕΓΑΛΗ  ομάδα της Ελλάς Σύρου.

Την τετραετία 2008-2012 φόρεσε την φανέλα του Α.Ο Πάγου, πριν μετακομίσει στον Αίαντα Σύρου, όπου στην διετία που αγωνίστηκε (2012-14), αναδείχτηκε ξανά πρωταθλητής Κυκλάδων (2013-14).  Το 2015 επέστρεψε ξανά στον Α.Ο Σύρου (για 3 χρόνια), όπου κέρδισε άλλο ένα πρωτάθλημα του Νομού μας (2016-17). Την περσινή περίοδο, ο Αντώνης Μπαλόπητας αγωνίστηκε ξανά με τα χρώματα του Πάγου.

Φέτος ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής.  Ο Αντώνης επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ΌΧΙ για να τελειώσει την καριέρα του, αλλά για να βοηθήσει την ομάδα να στεφτεί πρωταθλήτρια Β κατηγορίας στην πρώτη χρονιά μετά την μεγάλη επιστροφή.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με την ομάδα μας.