Στο… μηδέν κόλλησαν Άνω Μερά και Κηφισιά

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Άνω Μερά και Κηφισιά μετά το μεταξύ του 0-0 στο γήπεδο της Μυκόνου. Η Άνω Μερά  ανέβηκε στους 24 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίθετα η Κηφισιά με τους 33 είναι στην 3η.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερος μέρος. Η Άνω Μερά βέβαια έχασε την τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 57΄να ανοίξει το σκορ με τον Λέγκα όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχελή. Τώρα η Άνω Μερά θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και να πάρει βαθμούς κι εκτός έδρας αν θέλει να… σώσει την παρτίδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνίζεται και πάλι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα της Μυκόνου τη σεζόν 2020-21 θα βρεθεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων.

Οι καλύτερες φάσεις

1’ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Άνω Μεράς πέρασε η μπάλα έπειτα το δυνατό σουτ του Βέρμπη έξω από την μεγάλη περιοχή.  

25’ νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Πάλιουρα όμως να κρατά το μηδέν για την εστία του έπειτα το σουτ του Μπελέρη.

57’ η Άνω Μερά έφτασε κοντά στο γκολ με τον Λέγκα έπειτα την εκτέλεση κόρνερ του Αχειμαστού. Η τύχη γύρισε την… πλάτη στους γηπεδούχους καθώς η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχαλή.

60’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Κωνσταντίνου έπειτα τη σέντρα του Νάκα. Ο παίκτης της Κηφησιάς στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα λίγο ήθελε να τη στείλει στο βάθος της εστίας της ομάδας του.

69' ο Κωνσταντινίδης μπήκε μέσα στην περιοχή όμως την τελευταία στιγμή ο Βλάχος μπήκε στην πορεία του και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαχαρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σούζα και Θεοδωσάκη

Άνω Μερά: Παλιούρας, Σούλτσε, Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Λέγκα, Σαββίδης, Αχείμαστος, Παλαιοπάνος (55' Νάκα), Κωνσταντινίδης, Λεσάι, Μεζίνι

Κηφισιά: Μιχελής, Βλάχος, Έσλερ, Τεγούσης, Μικριτσιάν, Κωνσταντίνου, Τόσκα (64' Κοντογιάννης), Μπέλερης, Βέρμπης, Ρέντζης (85' Τζέλη), Παυλάκης

Ετικέτες: