Ο Βαγγέλης Γατσέλος βρέθηκε στη Μήλο και παρακολούθησε από κοντά το camp «Soccer Player’s Evolution»

«Τα παιδιά θα πρέπει να είναι ευχαριστημένα κι ασφαλή»

Ο Ενωσιακός προπονητής Βαγγέλης Γατσέλος βρέθηκε στην Μήλο, όπου η τοπική ομάδα (Παμμηλιακός) διοργάνωσε πριν από μικρές ημέρες το camp «Soccer Player’s Evolution». Ο τεχνικός της μικτής ομάδας των Κυκλάδων είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να μιλήσει με τον Τάσο Θέο, αλλά και τον Γιώργο Αμανατίδη που ηγήθηκαν τεχνικά το camp. Επίσης, ο κ. Γατσέλος μίλησε και με τον προπονητή του Παμμηλιακού Χρήστο Καραγιαννόπουλο.

Από εκεί και πέρα ο νεαρός τεχνικός της μικτής ομάδας των Κυκλάδων, μίλησε για την παρουσία του στη Μήλο, αλλά και για τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν κυρίως στις ηλικιακές κατηγορίες.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την πρόσκληση και την ωραία διοργάνωση που πραγματοποιούν στην Μήλο και είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Δύο από τους καλύτερους προπονητές ήρθαν στην Μήλο και πιστεύω πως τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν κάποια πράγματα. Από την πλευρά μας είναι καλό να ενημερωνόμαστε καθημερινά και να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα. Τώρα όσον αφορά στην παρουσία μου στη Μήλο. Παρακολούθησα όλο τον camp και είχα την ευκαιρία να δω κάποια παιδιά που είχαμε και στην Μικτή. Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο πιστεύω μετά και τις αλλαγές που έγιναν με την αλλαγή των ηλικιακών κατηγοριών. Θα ξεκινήσουμε από την αρχή την προσπάθειά μας, θα πρέπει να μάθουμε γρήγορα καθώς στην Κ12 έπαιζαν με εννέα (9) παίκτες, ενώ τώρα θα αγωνίζονται έντεκα (11). Χρειάζονται κάποιες αλλαγές και θα δουλέψουμε πάνω στο νέο πλάνο. Ήδη στο μυαλό μου υπάρχου κάποια πράγματα για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και μέσα από την δουλειά έχω την πίστη ότι θα βγουν και πάλι σωστά αποτελέσματα».

Για την αύξηση των αθλητών που αγωνίζονται, αλλά και αν θα έρθουν στις ομάδες των Κυκλάδων και νέα παιδιά ο κ. Γατσέλος είπε: «Μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει, θα φτιάξουμε το πλάνο μας και θα προχωρήσουμε πάνω σε αυτό. Η περσινή χρονιά ήταν πετυχημένη κι αυτό το είδαμε όλοι. Έτσι και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα, με τα παιδιά να ευχαριστιούνται την κάθε στιγμή που βρίσκονται κοντά μας και ταυτόχρονα να νιώθουν ασφάλεια. Όσον αφορά στα παιδιά, κανείς δεν μπορεί να θεωρεί σίγουρη τη θέση του στην ομάδα της Μικτής, δεν σημαίνει δηλαδή, πως όπως ήταν πέρσι θα είναι και φέτος. Θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές και είναι λογικό αυτό».