Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεου Β’, αλλά και της Βουλευτού Κυκλάδων κ. Μονογυιού ο αγιασμός

Σε ζεστό κλίμα ο αγιασμός του Αίαντα Σύρου

  • Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020 - 09:13
  • /   Eνημέρωση: 29 Οκτ. 2020 - 10:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στον Αίαντα Σύρου. Η τέλεση του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου και λοιπών Νησιών, Δωρόθεου Β’, αλλά και της Βουλευτού Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού.

Επίσης το παρών έδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ του Αίαντα.

Το κλίμα όπως αναφέρουμε ήταν πάρα πολύ καλό, καθώς μετά την πολύ καλή παρουσία της ομάδας στο τοπικό ντέρμπι της Σύρου έχει δώσει άλλον… αέρα τόσο στην ομάδα όσο και στην διοίκηση. Βέβαια υπήρχε μία μικρή στεναχώρια καθώς όπως υποστήριζαν οι άνθρωποι της ομάδας, το αποτέλεσμα απέναντι στην Ελλάς τους αδικεί, μιας και είχαν πολύ καλύτερη αγωνιστική παρουσία από τους αντιπάλους. Από εκεί και πέρα ο Σεβασμιότατος τους ευχήθηκε αρχικά όλοι να έχουν την υγεία τους και να φέρνει η ομάδα μόνο νίκης σε όλα τα τμήματα. Όπως ευχήθηκε το τέλος της χρονιάς να βρει πρωταθλήτρια ομάδα τον Αίαντα. Η Βουλευτής κ. Μονογυιού από την πλευρά της ευχήθηκε σε όλους μία καλή χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και πως θα είναι δίπλα στον αθλητισμό και θα παρέχει όποια βοήθεια μπορεί, ως μέλος του αθλητικού τομέα της Νέας Δημοκρατίας.