Η Μύκονος επικράτησε με 1-0 της Σαντορίνης 2020 στο ντέρμπι των Κυκλάδων για τη Γ΄ Εθνική

Νίκησε και δημιούργησε διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού

Μία ακόμη σημαντική νίκη (ίσως την σημαντικότερη) πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Α.Ε. Μυκόνου, η οποία επικράτησε στο Κυκλαδίτικο ντέρμπι με 1-0 της Σαντορίνης 2020. Το συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδη με τη νίκη του αυτή απέκτησε διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν μέτριο, αφού και οι δύο ομάδες έπαιξαν για να εξασφαλίσουν αρχικά το μηδέν στην άμυνα και στη συνέχεια επιχειρούσαν να βγουν στην επίθεση. Η Μύκονος από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε μία από τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε στο παιχνίδι και στο 13΄ με τον Κέμπε έπειτα την πάσα του Κωνσταντινίδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντούνη. Το σκορ παρά την προσπάθεια της Σαντορίνης 2020 δεν άλλαξε και η Μύκονος κράτησε το 1-0 μέχρι το φινάλε του αγώνα. Την επόμενη αγωνιστική η Σαντορίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ηλιούπολη, ενώ η Μύκονος θα παίξει στον Ταύρο με τον Φωστήρα.

Α.Ε. Μυκόνου – Σαντορίνη 2020 1-0

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Σερεβέτας.

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Μάρκου, Παπαδόπουλος, Καλτσάς, Παπαϊωάννου (71΄ Μπαϊρακτάρι), Αχείμαστος, Σπυρόπουλος, Λεσάι (83΄ Κατσικαλάκης), Κωνσταντινίδης (66΄ Παρασκευάς), Μπρούνο (46΄ Σούλης), Κέμπε (83΄ Γκέζο)

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Ντούνης, Ερρίκος (67΄ Φέκκας), Κουρέλας (46΄ Ντρούγκας), Μπιρμπίλι, Αρκούδας, Σιμιτσής, Συρεγγέλας (46΄ Μηλιώτης), Πολύζος, Κρέτση (56΄ Μπονέττι), Παπαδόπουλος (56΄ Περέιρα), Ζκούρη.