Η Ναξιώτισσα σημείωσε 12 γκολ και ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας της

Πρωταθλήτρια με τον Λεοντικού Κηφισιάς αναδείχθηκε η Αγγελική Γκούφα

Η Αγγελική Γκούφα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με τη Λεοντικού Κηφισιάς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας γυναικών.

Η Γκούφα ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της καριέρα από τον ΠΑΣ Νάξου, ενώ πέρασε κι από τον Περσέα Σύρου. Η Γκούφα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου σημείωσε συνολικά 12 τέρματα και ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας της. Η Ναξιώτισσα έχει ήδη κληθεί στην Εθνική ομάδα και το μέλλον της αναμένεται λαμπρό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

"Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και τα Σωματεία-μέλη της, συγχαίρουν θερμά την Κυκλαδίτισα αθλήτρια Αγγελική Γκούφα και το σωματείο του Λεοντικού Κηφισιάς για την άνοδο στην Α΄ Εθνική Κατηγορία Γυναικών ποδοσφαίρου καθώς επίσης και το σωματεία που αγωνίσθηκε ΑΟ ΠΕΡΣΕΑ ΣΥΡΟΥ και ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ και της εύχονται καλή σταδιοδρομία με την Εθνική Ομάδα".

Ο ΠΑΣ Νάξου για τον τίτλο που κατέκτησε η Αγγελική Γκούφα

"Για ακόμα μία φορά ένα δικό μας παιδί μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι στον ΠΑΣ Νάξου.

Η Αγγελική Γκούφα, η δική μας Αγγελικούλα που έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά μέσα από την ακαδημία του ΠΑΣ Νάξου στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Β' Εθνική κατηγορία με την ομάδα της, τον Λεοντικό Κηφισιάς.

Και όχι μόνο στέφθηκε πρωταθλήτρια, αλλά και πρώτη σκόρερ της ομάδας της, που κατέκτησε το πρωτάθλημα με μόλις μία ήττα παθητικό.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην Αγγελική Γκούφα, για την επιτυχία της και της ευχόμαστε του χρόνου στην Α' Εθνική να πετύχει τις ίδιες και περισσότερες διακρίσεις.

Επίσης, συγχαίρουμε τους περήφανους γονείς της Αγγελικής, Στέλιο και Λουκία για την υποστήριξη τους στην δύσκολη αυτή πορεία όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχόμαστε να παίρνουν πάντα χαρές.

Τέλος, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του Λεοντικού Κηφισιάς και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συμμετοχή της ομάδας στην Α' Εθνική κατηγορία".