Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Αίαντας Σύρου

Ο Αίαντας Σύρου εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης έπειτα τη νίκη του με 4-1 επί του Παμμηλαικού. Το Συγκρότημα του Χρήστου Πελέκη ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε δίκαια την πρόκριση, κόντρα σε μία ομάδα η οποία αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο Ραμπαβίλας με ωραίο σουτ στο 12’ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε Δήμου, ανοίγοντας το σκορ στο παιχνίδι (1-0). Οι Συριανοί κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών με τον Μπάιλα (2-0). Ο φορ της ομάδας της Σύρου έκανε το 3-0 στο 67’ και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τον Παππά. Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας σημείωσε το τρίτο του προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 για τον Αίαν τα Σύρου.

 

Αίαντας Σύρου – Παμμηλιακός 4-1

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Ρούσσος, Δρόσος

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Ρουμελιώτης, Σαμανίδης (71’ Καραμολέγκος), Ρούσσος, Συριανός, Μπαλόπιτας, Ταμάμης, Μπάϊλας (84’ Καπέλλας), Ξαγοράρης (84’ Αρώνης), Μουλίδης (80’ Ραφιός), Ραμπαβίλας, Σαγκινέτος.

Παμμηλιακός (Καραγιαννόπουλος): Δήμος, Μωραϊτης (73’ Μαρκαντώνης), Σοσόλι, Ατανάσοφ (81’ Σιδέρης), Κυρίτσης, Δίντσης (88’ Λιβάνιος), Sarr (88’ Μπάτης), Diouf, Abdramane (88’ Ζούλιας), Παππάς, Σάντα.