Η ομάδα της Σαντορίνης επικράτησε με 1-2 του Αίαντα στον τελικό του Final four

Πρωταθλητής Κυκλάδων της Κ12 ο Πανθηραϊκός

Ο Πανθηραϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του final four  της Άνδρου, καθώς επικράτησε στον μεγάλο τελικό με 1-2 του Αίαντα Σύρου. Οι διοργανωτές από την πλευρά τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και οι φιλοξενούμενοι στο νησί της Άνδρου έζησαν μοναδικές στιγμές.

Τώρα, ο τελικός από την αρχή μέχρι το τέλος του ήταν αμφίρροπος, καθώς αγωνίστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση. Οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 8’ με τον Καλμπουράκη. Ο παίκτης του κ. Ρηγούτσου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 για τον Αίαντα Σύρου. Ο Πανθηραϊκός όσο ο χρόνος περνούσε, τόσο πίεζε για την ισοφάριση, η οποία ήρθε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ο Φουστέρης βρήκε τον Σιμόνι και με πλασέ ο δεύτερος έκανε το 1-1. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν στο 38’ να κάνουν το 1-2. Συγκεκριμένα ο Βαμβακούσης με πλασέ έπειτα την ωραία κάθετη πάσα του Φουστέρη, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Αζιζάι.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι άνοιξε και οι δύο σύλλογοι δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως το σκορ δεν άλλαξε με το συγκρότημα της Σαντορίνης να φτάνει στη νίκη με 1-2 και να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια ομάδα των Κυκλάδων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δήμος Μαγουλάς

«Τελείωσε ένα πολύ ωραίο διήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο κ ωραίες στιγμές εντός κ εκτός αγωνιστικού χώρου!! Ο Ανδριακός και η διοίκηση του έφεραν εις πέρας μια πολύ καλή διοργάνωση και αξίζουν συγχαρητήρια!

Η ομάδα μας μπορεί να μην κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά ο πρώτος στόχος ήταν η πρώτη της παρουσία σε τελική φάση του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο πετύχαμε !!

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο F4( κ στην διάρκεια του πρωταθλήματος) συγχαρητήρια βέβαια κ στον άξιο πρωταθλητή Α.Σ. Πανθηραικό!

Στόχος μας είναι την επόμενη σαιζόν να συνεχίσουμε από εκεί που φτάσαμε φέτος κ να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς!!

Ευχαριστώ πάνω από όλους αυτά τα παιδιά, γιατί πάντα λέω ότι οι παίκτες κάνουν μάγκα τον προπονητή!!»

 

Αίαντας Σύρου – Πανθηραϊκός 1-2

Διαιτητές ήταν ο κ. Ρούσσος Ιωάννης και η κα. Ρούσσου Ιωάννα, έχοντας την βοήθεια έξω από τις γραμμές των κ.κ. Χουλιάρα και Ψαριανού.

Συνθέσεις

Αίαντας Σύρου (Ρηγούτσος): Αζιζάι, Ζαράνης, Κοντός, Μαύρος, Καλπουράκης, Γυφτάκης, Ντάσιος, Αμπουσέρι, Δημητράτος.

Αγωνίστηκαν επίσης: Βαρθαλίτης, Λάμπρου, Νομικός, Νούσιας, Πετσοπουλος, Μπάκι Μπαρμπαρής.

Πανθηραϊκός (Τσοβάρας):Μαράσογλου, Ντίντε, Νταούτι, Λιγνός, Βαμβακούσης, Διονυσόπουλος, Φουστέρης, Στεφανάκης, Σιμόνι.

Αγωνίστηκαν επίσης: Δακουτρός, Κοτσάκι, Χοχάι, Κοσμίδης Μ. Κοσμίδης Π., Μπούζι, Ρούσσος.