Στην προπόνηση της Ελλάς Σύρου ο Άγγελος Μπασινάς

  • Παρασκευή, 11 Αυγούστου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 11 Αυγ. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η αγάπη του για τη Σύρο είναι δεδομένη, καθώς όποτε βρίσκει ευκαιρία επισκέπτεται το νησί και τους καλοκαιρινούς μήνες σχεδόν τους περνά στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Ο λόγος για τον Άγγελο Μπασινά, ο οποίος για ακόμη μία φορά έδειξε εκτός της λατρείας του για το νησί, παρακολουθεί και τα αθλητικά του δρώμενα.
Έτσι, είπε αμέσως το “ναι” στην πρόταση της διοίκησης της Ελλάς Σύρου, να βρεθεί στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, εκεί όπου η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Ο Άγγελος Μπασινάς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μέρος της προπόνησης και ταυτόχρονα να συνομιλήσει με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών Κυκλάδων. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ αλλά και με σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, αφού πέρασε με επιτυχία από την Μαγιόρκα και την Πόρτσμουθ, ευχήθηκε στους παίκτες να έχουν μία καλή χρονιά στην Γ’ Εθνική και παράλληλα τους παρότρυνε να πιστεύουν στους εαυτούς τους και η καλή δουλειά που γίνεται να φανεί εντός αγωνιστικού χώρου.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

Στην προπόνηση της ομάδας μας βρέθηκε ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα Άγγελος Μπασινάς. Ο Παλάιμαχος «άσος» του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ , της Μαγιόρκα και της Πόρτσμουθ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αθλητές της Ελλάς και τον προπονητή Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Ο Άγγελος Μπασινάς συμβούλεψε τους ποδοσφαιριστές να πιστεύουν στους εαυτούς τους, δήλωσε λάτρης της Σύρου και παράλληλα τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Παράλληλα φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές και τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Ζιάβρα,  με το σύλλογο να του δίνει αναμνηστική φανέλα με τον αριθμό 6 που είχε στην Εθνική μας ομάδα.

Τέλος, ένας από τους χορηγούς  της ομάδας μας Γιάννης Μαραγκός (4ALL) πρόσφερε στον Μπασινά Λουκούμια και Χαλβαδόπιτες.