Ανανέωσε με τον Αίαντα Σύρου ο Χρήστος Πελέκης

Η διοίκηση του Αίαντα Σύρου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασία της με τον τεχνικό Χρήστο Πελέκη. Οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένοι με την έως τώρα συνεργασία τους και έδωσαν τα χέρια και για τη σεζόν 2023-24. Να σημειώσουμε εδώ πως με προπονητή τον κ. Πελέκη ο Αίαντας Σύρου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας τη σεζόν 2022-23 και στην ενοποιημένη πλέον κατηγορία η διοίκηση της ομάδας θέλει να συνεχίσει έχοντας τους ίδιους ρυθμούς. Το συγκρότημα της Σύρου εκτός από τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, δήλωσε και στην Κ18. Στις υπόλοιπες κατηγορίες η συμμετοχή του Αίαντα είναι δεδομένη καθώς κάθε χρόνο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τώρα, όσον αφορά τον Χρήστο Πελέκη, ο Συριανός τεχνικός έχει μεγάλη εμπειρία και ταυτόχρονα έχει δείξει πως μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του με ασφάλεια στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Αίαντα Σύρου

Η Διοίκηση του συλλόγου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για 2 συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κο Πελέκη Χρήστο.

Ήταν αναμενόμενη η συνέχιση της εξαιρετικής μας συνεργασίας, μετά την περσινή επιτυχία που είχε ο σύλλογος μας , με την καθοδήγηση του προπονητή μας, με την  κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β κατηγορία.

Ευχόμαστε ολόψυχα  δύναμη, υγεία και πάντα επιτυχίες με τον σύλλογο μας!

Ήδη η διοίκηση της ομάδας μας έχει σηκώσει τα μανίκια και σε συνεργασία με τον προπονητή μας ξεκίνησε τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.