Παίκτης της Ελλάς Σύρου και τη νέα σεζόν ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος

Κάτοικος Σύρου για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση και θα συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο στην ομάδα. Παίκτης και διοίκηση είχαν συνεχή επικοινωνία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τελικά βρέθηκε η… χρυσή τομή και ο Μελισσόπουλος θα ενταχθεί και πάλι στο ρόστερ της ομάδας του Παναγιώτη Χριστοφιλέα.

Η Ελλάς Σύρου, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, μετρά πλέον αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς επίσημη πρώτη έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα, ο προγραμματισμός συνεχίζεται, μιας και έχουν κλειστεί φιλικά τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, ενώ ταυτόχρονα αναζητείται ο επιθετικός, ο οποίος θα γεμίζει την αντίπαλη περιοχή. Προτάσεις υπάρχουν, συζητήσεις γίνονται, άπαντες όμως δείχνουν να μην βιάζονται, αφού πρόκειται για μία κίνηση που μελετάται προσεχτικά από τους διοικούντες της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Σύρου

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μελισσόπουλο. Ο Ξανθιώτης επιθετικός, θα συνεχίζει να φορά την φανέλα της Ελλάς Σύρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται μια ακόμα σημαντική ανανέωση καθώς ο Αλέξανδρος ήταν ένας απο τους στυλοβάτες της περσινής πορείας.

Έχει να επιδείξει μια πλούσια πορεία στην καριέρα του, ξεκινώντας από τα τμήματα Υποδομής της Skoda Ξάνθη και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Αστέρα Μαγικού, Δόξα Δράμας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ζενίτ Τσασλάβ Τσεχίας, Αιγινιακό, Βατανιακό, Ουτιέλ Ισπανίας, Ίντερ Λειψίας, Νέστο Χρυσούπολης, Καβάλα, Ηρόδοτο, Κεραυνό Πέρνης, Ορφέα Ξάνθης και Αγροτικό Αστέρα.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Ετικέτες: