Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Beach Volley της Πάρου

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

  • Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2019 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 21 Ιουν. 2019 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Volley της Πάρου καθώς,  256 αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν σε 7 κατηγορίες.  Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί στο σημείο πως πριν την έναρξη του τουρνουά υπήρξαν οι προκριματικοί αγώνες με περισσότερους από 40 αθλητές και οι οποίοι διεκδίκησαν την πρόκρισή τους. Στο αγωνιστικό μέρος διεξήχθησαν 185 αγώνες στα 5 γήπεδα του Ν.Ο. Πάρου σε μόλις 2 αγωνιστικές ημέρες με τους μεγάλους τελικούς να πραγματοποιούνται υπό το φως των προβολέων. Καθ' όλη την διάρκεια των αγώνων τα γήπεδα και η παραλία ήταν γεμάτα ενώ στους τελικούς η ατμόσφαιρα ήταν μαγική. Νικητές στο Gold Ανδρών οι Παπαγγελόπουλος / Αριστόπουλος, με φιναλίστ τους Σασάτη / Αλεξανδρόπουλο. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε το δίδυμο Χρυσομαλλίδη / Σωτηρίου καθώς επικράτησαν στον τελικό τις Πασιαλή / Λάζαρη.

Τέλος στο Open του μικτού Κογκαλίδης / Μπέμπη επικράτησαν των Βλαχάκη / Χρυσομαλλίδη.

Τόσο στις απονομές των μεταλλίων και τις ειδικές βραβεύσεις όσο και καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος, ο έπαρχος κ. Μπίζας, ο πρόεδρος του Ν.Ο. Πάρου κ. Κουντρομιχάλης και άλλα μέλη του ομίλου.

Τέλος στα εξω-αγωνιστικά δρώμενα το iBeach Volleyball Club είχε οργανώσει διάφορες εκδηλώσεις, που διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία.

Το iBeach Volleyball Club με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τόσο όσους βρέθηκαν δίπλα στην διοργάνωση από την αρχή και συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης, όσο και στους φορείς, αλλά και χορηγούς της εκδήλωσης.
 

Ετικέτες: