Η ομάδα του Χρήστου Σκρέτα επικράτησε με 3-2 του Φοίνικα στο ματς για την Κ18

Νίκησε το ντέρμπι ο ΑΣΕ Νεωρίου

Το ΑΣΕ Νεωρίου και Φοίνικας Σύρου ONEX απέδειξαν για ακόμη μία φορά πόσο πολύ έχει αναπτυχθεί το βόλεϊ κυρίως στις μικρές ηλικίες. Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει αποφέρει καρπούς και η ποιότητα των αγώνων είναι όλο και καλύτερη. Μάλιστα οι φίλοι του αθλήματος γέμισαν την εξέδρα του κλειστού γυμναστηρίου του αθλητικού κέντρου και ταυτόχρονα απόλαυσαν το θέαμα που πρόσφεραν και οι δύο ομάδες.

Το Νεώριο ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι για την Κ18 καθώς η ομάδα του Χρήστου Σκρέτα επικράτησε με 3-2 σετ. Ο Φοίνικας Σύρου ONEX μπήκε στο παιχνίδι δυνατά, επικρατώντας σχετικά εύκολα στο πρώτο σετ. Η συνέχεια ανήκει στον ΑΣΕ Νεωρίου, με τα κορίτσια του κ. Σκρέτα να ανεβάζουν στροφές και να φέρνουν το ματς στα ίσα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και το Νεώριου πήρε και το τρίτο σετ ανατρέποντας με τον καλύτερο τρόπο την εις βάρος του κατάσταση. Ο Φοίνικας από την πλευρά του δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ τα κορίτσια του ΑΣΕ Νεωρίου διατήρησαν την αυτοσυγκέντρωσή τους, είχαν καθαρό μυαλό και πήραν τους πόντους που χρειάζονταν για να κάνουν το 3-2 και να πάρουν μία σπουδαία νίκη.