Η ομάδα του κ. Σένισιτς φιλοξενεί σήμερα το απόγευμα στις 17:30 την Κηφισιά

Μόνο νίκη θέλει ο Φοίνικας ONEX

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX σήμερα το απόγευμα στις 17:30 θα φιλοξενήσει την Κηφισιά στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης της Volley league. Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, καθώς τόσο η Κηφισιά, όσο και ο Φοίνικας ONEX κατάφεραν να σπάσουν την έδρα του αντιπάλου. Η σειρά πλέον είναι στο 1-1 και η ομάδα που θα νικήσει στο αποψινό παιχνίδι, θα καταλάβει την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Volley league και ο χαμένος της 6η. Ο αγώνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ως… τελικός, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, ώστε να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται. Για το «πειρατικό» η νίκη είναι… μονόδρομος, αφού η χρονιά δεν του βγήκε όπως θα ήθελε, μένοντας εκτός μάχης σε κύπελλο και League Cup, ενώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια, δεν θα βρεθεί εντός τετράδας. Σε μία χρονιά που τα όνειρα ήταν… πολλά ο Φοίνικας Σύρου δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των διοργανώσεων που συμμετείχε. Οι Συριανοί σύμφωνα και με όσα δηλώνει παρακάτω ο Δημήτρης Τζούριτς θέλουν να κλείσουν το πρωτάθλημα με νίκη, ώστε να δείξουν πως ο Φοίνικας ONEX ήταν ομάδα που θα μπορούσε να είχε φτάσει υψηλότερα. Επίσης ο Έλληνας κεντρικός κάνει ανοικτό κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο, ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του κ. Σένισιτς και ταυτόχρονα να πανηγυρίσουν όλοι μαζί για τελευταία φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως η ομάδα που θα εξασφαλίσει την 5η θέση θα πάρει ως μπόνους το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη.

Δημήτρης Τζούριτς: «Το ματς με την Κηφισιά έχει χαρακτήρα τελικού»

Ο Δημήτρης Τζούριτς μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τον Φοίνικα Σύρου ONEX με την Κηφισιά. Ο Έλληνας κεντρικός έδωσε χαρακτήρα… τελικού, καθώς ο νικητής στο σημερινό παιχνίδι θα καταλάβει την 5η θέση και ο χαμένος της 6η.

Αναλυτικά ο παίκτης της ομάδας της Σύρου δήλωσε: «Στο παιχνίδι με την Κηφισιά θα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, δεδομένου ότι είναι μία ομάδα που φέτος μας έχει κερδίσει 3 φορές. Πρόκειται για ομάδα μαχητική, που έπαιξε καλύτερα από εμάς φέτος. Εμείς από τη μεριά μας δεν κάναμε αυτό που πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε, με αποτέλεσμα να παίζουμε τώρα για την 5η θέση. Δεν αλλάζει βέβαια κάτι αυτό, εμείς θα τα δώσουμε όλα, αφού πρόκειται για παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού. Όποια ομάδα το θέλει πιο πολύ και δώσει περισσότερη ενέργεια, θα κερδίζει. 

Για εμάς είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι όντως μπορούσαμε καλύτερα φέτος. Εύχομαι αύριο να γεμίσει το γήπεδο, τους χρειαζόμαστε και τους θέλουμε μαζί μας ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για μία τελευταία φορά».