“ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ”

Δίνει ακόμη μάχη 10 μήνες ο 28χρονος Βολιώτης

Μετά από συμπλοκή έξω από μπαρ στα Παλαιά Βόλου – Ο μαχητής παλεύει να επανέλθει στην καθημερινότητά του έχοντας δίπλα του γιατρούς, συγγενείς, φίλους και φαίνεται δυνατός
  • Τετάρτη, 29 Ιουλίου, 2020 - 06:25

Δέκα μήνες πέρασαν από τη συμπλοκή σε γνωστό μπαρ στα Παλαιά Βόλου μεταξύ τεσσάρων ατόμων και δυστυχώς ακόμη και σήμερα ο 28χρονος, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού για ασήμαντη αφορμή, δίνει αγώνα για να επιστρέψει στη ζωή του και μπαινοβγαίνει σε Νοσοκομεία και Κέντρα Αποκατάστασης.

Ο νεαρός φαίνεται δυνατός παρά την πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία του. Εχει δίπλα του την οικογένειά του, συγγενείς και οι φίλους που του δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει τον αγώνα.

Συγκεκριμένα ήταν Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 όταν ασήμαντη αφορμή οδήγησε τέσσερις νέους να έρθουν στα χέρια. Η όμορφη νυχτερινή έξοδος για τον 28χρονο και τον φίλο του είχε τραγική κατάληξη. Ενώ ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν για το σπίτι ο 28χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μετά από συμπλοκή.

Ο νεαρός εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας σοβαρά τραυματισμένος και χωρίς αισθήσεις στο σπίτι του από φίλους του που τον αναζήτησαν γιατί δεν έδινε σημεία ζωής.

Μετά το επεισόδιο ο νεαρός πήγε στο σπίτι του και κοιμήθηκε ενώ δεν ήταν καλά στην υγεία του. Η οικογένειά του που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο Νοσοκομείο ενημερώθηκε για την κρισιμότητα της κατάστασης.

Ο νεαρός χειρουργήθηκε αμέσως μετά τη διακομιδή για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ. Από τον τραυματισμό του υπέστη αιματώματα στο κεφάλι και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το γεγονός είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν συνεχείς οι αναρτήσεις οργής και αγανάκτησης για τον τραυματισμό του νέου μετά τη διασκέδαση.

Η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό, ενός 32χρονου εργαζόμενου στο κλαμπ, που κρίθηκε προφυλακιστέος και ενός 29χρονου, που αφέθηκε ελεύθερος με όρους. Η Εισαγγελία Βόλου είχε ασκήσει εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δέκα μήνες μετά ο 28χρονος μαχητής που γρονθοκοπήθηκε άγρια συνεχίζει να αναρρώνει σιγά σιγά. Η οικογένειά του ενημερώνει ότι μετά από όλα αυτά που έχει περάσει εδώ και δέκα μήνες σε κέντρα αποκατάστασης φαίνεται να είναι δυνατός.

Οι περιπέτειες με την υγεία του δυστυχώς δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Η οικογένειά του σημειώνει ότι με τη βοήθεια των γιατρών, των γονιών του, από τα αδέρφια του, τους συγγενείς και τους φίλους του παλεύει να ξεπεράσει τα σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Όπως επισημαίνει, με τις ευχές και τη θετική ενέργεια του κόσμου ελπίζει να τα καταφέρει, να γυρίσει πίσω στη ζωή του αρτιμελής και να μπορεί να εργαστεί σε αυτό που έχει σπουδάσει και αγαπά, οδοντοτεχνίτης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ